ĐIGA NI REČ O TRANSFERU I PONUDI HOFENHAJMA: U glavi mu je samo Zvezda i utakmica sa Bodeom! Imao je poruku za DELIJE!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

fokusiran

ĐIGA NI REČ O TRANSFERU I PONUDI HOFENHAJMA: U glavi mu je samo Zvezda i utakmica sa Bodeom! Imao je poruku za DELIJE!

Fudbal -

Naser Điga, defanzivac Crvene zvezde, odigrao je protiv Bode Glimta u Norveškoj (1:2) možda i najbolju partiju u crveno-belom dresu.

Naser Điga
foto: www.crvenazvezdafk.com

Blistao je visoki defanzivac iz Burkine Faso Naser Điga (21) na klizavom i nakvašenom veštačkom terenu u Bodeu. Spretnim intervencijama sprečio Norvežane u idealnim prilikama. Te njegove partije nisu prošle nezapaženo u Evropi, pa je nemački Hofenhajm zainteresovan da iskrešira oko 7.000.000 evra Crvenoj zvezdi, kako bi otkupio Đigu.

Međutim, Naser Điga čini se ne razmišlja o odlasku u Bundesligu. Koncentrisan je na revanš utakmicu plej-ofa Lige šampiona između Crvene zvezde i Bode Glimta u sredu od 21.00 čas na Marakani.

- Svakodnevno se pripremamo za revanš, svesni smo značaja utakmice koja nas očekuje u sredu. Znali smo i pre prve utakmice protiv Bode Glimta da su fantastičan tim, što su i pokazali u Norveškoj. Moramo biti oprezni, ali isto tako znamo da posedujemo kvalitet i da to treba da potvrdimo na terenu. Sada je red na nas da pokažemo kako igramo kod kuće i koliku moć poseduje Marakana - rekao je Naser Điga.

Crvena zvezda, Bode, Delije, Navijači
foto: Kurir sport / Aleksandar Radonić

Imali su fudbaleri Crvene zvezde sjajnu podršku na severu Evrope, a Điga veruje da će upravo popunjene tribine stadiona “Rajko Mitić” biti izuzetno značajne u sredu.

- Gde god da igramo imamo podršku. Svi su videli da su navijači bili uz nas i u Norveškoj, a znamo da su prešli dug put. Veoma smo im zahvalni na tome, ali u isto vreme želimo da istaknemo koliko će nam značiti ispunjene tribine Marakane u sredu - objasnio je Điga, a onda nastavio:

- Sve je lakše kada je stadion pun, atmosfera je neverovatna i nijednom protivniku u toj situaciji nije lako. Igraćemo za zvezdaše. Verujem da će se takođe i priključiti akciji kluba i doći u crveno-belim dresovima. Samo nas jedan korak deli od Lige šampiona, sa 50 hiljada navijača na stadionu, imaćemo 12. igrača na terenu, to može biti i odlučujući faktor!

Kurir sport

00:11

Delije koreografija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track