KIM KARDAŠIJAN UKRALA SLAVU IGRAČIMA REALA, PA OTKRILA TAJNU IZ DETINJSTVA! Objavila šok fotografiju u nesvakidašnjem izdanju!
Foto: Printskrin/Instagram

zvezda

KIM KARDAŠIJAN UKRALA SLAVU IGRAČIMA REALA, PA OTKRILA TAJNU IZ DETINJSTVA! Objavila šok fotografiju u nesvakidašnjem izdanju!

Fudbal -

Real Madrid savladao je Valjadolid rezultatom 3:0, a pre, tokom i posle utakmice zvezda večeri nije bio nijedan fudbaler "kraljevskog kluba", već američka starleta Kim Kardašijan.

Kim Kardašijan
foto: Ruben Albarran / Zuma Press / Profimedia

Nekadašnja manekenka Kim Kardašijan (43) svetsku slavu stekla je zahvaljujući provokativnim snimcima i golišavim izdanjima, pa već dve decenije izaziva pažnju medija gde god se pojavi.

Kim Kardašijan
foto: Ruben Albarran/ZUMA Press Wire/S / Shutterstock Editorial / Profimedia

Od svega toga napravila je ogroman biznis, pa se s pravom može reći da je uspešna poslovna žena, koja zna kako da iskoristi svoju lepotu, ali i društvene mreže. Tako je bilo i u nedelju veče, kada je sa porodicom i prijateljima bila specijalni gost fudbalskog kluba Real.

Kim Kardašijan, Vinisijus Žunior
foto: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zanimljivo, sin Kim Kardašijan Sejnt koji ima osam godina, imao je čast da izađe na teren sa fudbalerima pre početka meča sa Valjadolidom. Dečaka je na trener stadiona "Santjago Bernabeu" izveo Brazilac Vinisijus Žunior.

Kim Kardašijan, Džud Belingem, David Alaba
foto: Printskrin/Instagram

Posle utakmice, Kim se fotografisala sa predsednikom Reala Florentinom Perezom, kao i većinom fudbalera poput Vinisijusa. Belingema, Alabe, Kamavinge...

Kim Kardašijan
foto: Printskrin/Instagram

Mali Sejnt dobio je potpisani dres Džuda Belngima sa brojem pet, što je ponosna majka Kim objavila na društvenim mrežama i dobila više miliona lajkova.

Kim Kardašijan
foto: Printskrin/Instagram

Kardašijanova je na Instagramu objavila i šok fotografiju iz svog detinjstva gde se nalazi u nesvakidašnjem izdanju. Naime, ona je kao devojčica trenirala fudbal, a to do sada nismo imali priliku da vidimo.

Lionel Mesi, Kim Kardašijan
foto: Nick Tre. Smith / Zuma Press / Profimedia

Otuda i ne čudi, što obožava ovaj sport, jer je prošle godine sličan medijski događaj napravila u Majamiju, kada je bila gost na utakmici kluba za koji igra Leo Mesi.

Da podsetimo, Kim Kardašijan je 2021. godine ušla u elitni klub super bogatih ljudi pošto je postala milijarderka. Njeno bogatstvo se procenjuje na više od milijardu dolara zahvaljujući kozmetici i odeći, prihodima od televizije i investicija, piše magazin Forbs.

Kim Kardašijan medijsku pažnju stekla je kao prijateljica i stilistkinja Paris Hilton, a kasnije i po snimku seksa 2003. koji je u javnost četiri godine kasnije pustio njen bivši dečko reper Rej Džej.

Iste godine je sa svojom porodicom pokrenula rijaliti-televizijsku emisiju, U korak sa Kardašijanima (2007—2021). Kasnije je pokrenut nastavak emisije, pod nazivom Kardašijani (2022—danas). Godine 2023. istakla se ulogom Šivon Korbin u seriji Američka horor priča "Delikatno".

Značajnu medijsku pažnju dobio je i njen emotivni odnos sa reperom Kanjeom Vestom s kojim se venčala 2014. i ima četvoro dece. Kao glumica, igrala je u filmovima "Katastrofa" (2008), "Duboko u dolini" (2009) i "Iskušenje" (2013).

Njeno pravo ime je Kimberli Noel Kardašijan, a rođena je u Los Anđelesu. Njeni roditelji su Robert i Kris Kardašijan (devojačko Hoton). Ima stariju sestru Kortni, mlađu sestru Kloi i mlađeg brata Roba.

Nakon što su im se roditelji razveli 1991. godine, majka im se iste godine ponovo udala za Brusa Dženera, pobednika u desetoboju na Letnjim olimpijskim igrama 1976. godine. Njihovim brakom, Kim Kardašijan je stekla polubraću Bertona „Berta”, Brendona i Brodija, polusestru Kejsi, kao i polusestre Kendal i Kajli Džener.

Kurir sport

00:14

KUZMANOVIĆ ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE Brate, gledam Real i izađem da prošetam kuče u 90. minutu - DEBIL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track