VELIKI TRANSFER, ALI I PROBLEM ZA KLUB U HRVATSKOJ! Za milione prodali najboljeg igrača, doveli Srbina kao zamenu, ali...
Foto: Nel Pavletic / Xinhua News / Profimedia

VELIKI TRANSFER, ALI I PROBLEM ZA KLUB U HRVATSKOJ! Za milione prodali najboljeg igrača, doveli Srbina kao zamenu, ali...

Fudbal -

Pred revanš meč plejofa za ulazak u grupnu fazu Lige konferencija sa Olimpijom Rijeka je prodala najboljeg igrača Franju Ivanovića.

Rojal Union iz Belgije je za 20-godišnjeg špica i mladog reprezentativca Hrvatske platio čak 4.000.000 evra, a uz to će se dodavati i bonusi kako vreme bude prolazilo.

Ivanović je rođen u Austriji, a nakon omladinskih dana u lokalnom klubu prešao je 2016. u Augzburg. Tamo je igrao za drugi tim, a prošle sezone je došao u Rijeku i tu se odmah nametnuo kao prva opcija.

Došla je i zamena i to srpska. Nekadašnji napadač OFK Beograda Komnen Andrić obući će dres Rijeke i tako nastaviti svoju karijeru u HNL-u gde je nastupao za Dinamo i Inter iz Zaprešića.

Problem za Rijeku je to što Andrić nije registrovan za Evropu, a Ivanović koji je dao gol na "Rujevici" možda ode u Belgiju pre 29. avgusta kada se igra revanš sa "zmajčekima".

Rijeka moli Belgijance da se strpe, oni ne žele, videćemo kako će se to završiti. Ako ode Ivanović opcija u napadu će biti samo Kolumbijac Horhe Obregon.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track