HVATAO SE ZA MEĐUNOŽJE KAD JE DAO GOL, A SAD SE JAVNO IZVINIO: Fudbaler otkrio zašto je to uradio, a pomenuo i Vojvodinu!
Foto: Screenshot

pokajanje

HVATAO SE ZA MEĐUNOŽJE KAD JE DAO GOL, A SAD SE JAVNO IZVINIO: Fudbaler otkrio zašto je to uradio, a pomenuo i Vojvodinu!

Fudbal -

Napredak je pobedio Vojvodinu rezultatom 2:1 na gostujućem terenu, a utakmicu je obeležio fudbaler Marko Šarić. Umesto da se priča i piše o njegovom fantastičnom golu, u centar pažnje došla je prostačka proslava fudbalera.

Posle incidenta Marko Šarić je isključen, a dan posle fudbaler je objasnio da prostačko i neprikladno gestikuliranje nije bilo upućeno klupi Novosađana.

– Onakvo ponašanje ne priliči Napretkovom prvotimcu. Naneo sam veliku štetu Klubu i ostavio saigrače na cedilu. I sebi sam naudio jer sam svestan da ću biti kažnjen, zasluženo. Iskreno se kajem i izvinjavam svima u Napretku, celokupnoj sportskoj javnosti, ali i FK Vojvodina jer ružan gest nije bio upućen klupi domaćina, kako su pojedini mediji preneli, već saigračima na tribini, zbog naše interne šale. Na kraju je sve dobilo poptpuno drugačiju konotaciju i tek kada sam video snimak shvatio sam koliko ružnu sliku sam poslao – poručio je Šarić, a preneo klupski sajt.

FK Napredak najavio je kaznu za napadača.

- Mrlju na veliki trijumf protiv Vojvodine, neprimerenim i ružnim gestom, bacio je strelac drugog gola Marko Šarić. FK Napredak najoštrije osuđuje ponašanje svog prvotimca, pa će shodno Klupskom pravilniku biti i adekvatno kažnjen. Bez obzira na kaznu koja sledi FK Napredak staje iza svog igrača jer u pitanju je mlad i porodičan čovek, bez mrlje u dosadašnjoj karijeri. I uvereni smo da je uvideo grešku i da se tako nešto nikada više neće ponoviti – navodi se na sajtu kluba.

Marko Šarić ima 25 godina i iskusan je fudbaler. Rođen je u Zemunu, a ponikao je omladinskoj školi Čukaričkog. Igrao je još za IMT, Radnički iz Pirota, Rad, Metalac, Nefči iz Uzbekistana, Hainiu iz Kine, Javor. Odo ovog leta je član Napretka.

Kurir sport

00:31

Vojvodina, finale kupa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track