U emisiji "Puls Srbije" gostovao je Marko Marin, tehnički direktor Crvene zvezde, koji je sa velikim entuzijazmom govorio o predstojećoj najvažnijoj utakmici za ovaj deo sezone.

Marin je u toku emisije iznenadio voditeljku Milicu Marković emotivnim gestom, uručivši joj dres Crvene zvezde. Ovaj čin nije bio samo simbol podrške, već je predstavljao i podsećanje na važnost zajedništva u ključnim trenucima za klub. Voditeljka je s oduševljenjem prihvatila dres, čime je dodatno pojačana atmosfera pred sutrašnju utakmicu.

Kurir Televizija "EKIPA JE SPREMNA, SADA NAM TREBA PUNA MARAKANA!" Marin za Kurir pred važnu utakmicu sa Bodo Glimtom: Možemo u LŠ samo sa pobedom

Marin je istakao koliko je predstojeća utakmica protiv Bode Glimta od presudnog značaja za Crvenu zvezdu. Utakmica se igra sutra u 21.00 čas na stadionu "Rajko Mitić", a Marin nije krio očekivanja i važnost podrške navijača.

- Zvezda može do Lige šampiona samo sa pobedom - rekao je odlučno, dodajući da će ekipa izaći hrabro na teren, svesna svojih kvaliteta.

366443-240827.01-35-31-12.still009.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Posebno emotivan trenutak u emisiji bio je kada je Marin uputio jasan poziv navijačima da sutra podrže svoj tim:

- Puna Marakana je ono što nam treba. Podrška navijača je ključna, posebno kada nam snaga ponestaje. Ta energija s tribina daje igračima dodatnu snagu da daju sve od sebe na terenu.

Marin je naglasio da je ekipa spremna i da je sve u rukama navijača i igrača.

Kurir televizija "EKIPA JE SPREMNA, SADA NAM TREBA PUNA MARAKANA!" Marin za Kurir pred važnu utakmicu sa Bodo Glimtom: Možemo u LŠ samo sa pobedom

Marin je podvukao da plasman u Ligu šampiona znači mnogo više od finansijske dobiti.

- To je prestiž za klub. Crvena zvezda pripada eliti evropskog fudbala, a sutrašnja utakmica je ključna da to i dokažemo - rekao je Marin.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir televizija Mimović: Navijači su nam poručili da smo mi Zvezda