Trener fudbalera norveškog šampiona Bode Glimta, Kjetil Knutsen, izjavio je da je Crvena zvezda ozbiljan i nezgodan protivnik i da očekuje da će ih beogradski klub napadati u revanšu plejofa za Ligu šampiona.

"Imamo veoma veliko poštovanje prema protivniku, ima mnogo igrača na visokom nivou. Moramo da pristupimo taktički i mentalno. Verujem da ćemo biti na nivou nivou Bode Glimta. Potrebna je hrabrost", rekao je Knutsen novinarima u Beogradu, a preneo portal Sport klub.

Crvena zvezda, nakon poraza u Norveškoj 1:2, dočekuje Bode Glimt na svom stadionu u sredu u 21 sat, u revanš utakmici plejofa za Ligu šampiona.

Upitan o plejofu od pre dve godine, kada je Bode Glimt nakon pobede u Norveškoj 1:0, izgubio u Zagrebu od Dinama nakon produžetaka (1:4), Knutsen je naveo da je teško porediti tu utakmicu sa sutrašnjom u Beogradu.

"Naš fokus je na ovom meču, a uvek je bitno naučiti nešto od ranije. Neverovatno dobra atmosfera je u timu, biće lepo izaći na ovaj stadion. Možemo u sredu da odigramo veoma dobro, čvrsto verujem u to", rekao je Knutsen.

Pobednik dvomeča plasiraće se u grupnu fazu Lige šampiona, dok će poraženi takmičenje nastaviti u grupnoj fazi Lige Evrope.

Kurir sport