PARTIZAN ELIMINISAN IZ EVROPE I TREĆI PUT OVOG LETA - STANOJEVIĆ PORUČIO: Ne možemo da idemo dalje ako ne postignemo gol
Foto: Peter De Voecht / imago sportfotodienst / Profimedia

liga KONFERENCIJE

PARTIZAN ELIMINISAN IZ EVROPE I TREĆI PUT OVOG LETA - STANOJEVIĆ PORUČIO: Ne možemo da idemo dalje ako ne postignemo gol

Fudbal -

Fudbaleri Partizana eliminisani su iz Evrope. Posle Lige šampiona i lige Evrope, četa Aleksandra Stanojevića završile je takmičenje i u Ligi konferencija.

Crno-beli su na gostovanju u Belgiji poraženi od Genta sa 0:1 u revanš meču plej-ofa Lige konferencija.

Partizan, Gent
foto: Peter De Voecht / imago sportfotodienst / Profimedia

Trener tima iz Humske Aleksandar Stanojević birao je reči posle još jednog teškog poraza.

"Nismo zaslužili da užemo u Evropu. Ne možemo da idemo dalje ako ne postignemo gol. Igrali smo protiv kvalitetnog protivnika... Ovo je naša tranzicija koju moramo da pređemo".

Da li je ovo realnost Partizana?

"Jeste. Mogli smo da prođemo, ali nije slučajno i što nismo. U sreću ne verujem, verujem u rad i karakter. Ne žalimo sa šansama..."

Šta dalje?

"Nastavljamo dalje. Nešto ćemo morati da uradimo radikalnije. Moramo da krenemo u neku novu priču i to je to."

Posle poraza u Belgiji, Partizan je postao jedini klub u Evropi koji je u ovosezonskom ciklusu ispao iz kvalfikacija za Ligu šampiona, Ligu Evropa i Ligu konferencija.

U drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona Partizan je izgubio od Dinama iz Kijeva a potom i od švajcarskog Lugana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track