ONO ŠTO SE DESILO NA MARAKANI SE NE VIĐA ČESTO! Navijači pevali Brus Liju, a iznenadiće vas čije ime su vikali uglas!
Foto: Starsport

LIGA ŠAMPIONA

ONO ŠTO SE DESILO NA MARAKANI SE NE VIĐA ČESTO! Navijači pevali Brus Liju, a iznenadiće vas čije ime su vikali uglas!

Fudbal -

Ako Marakana složno izdvoji pojedinca i posveti mu pesmu ili skandiranje, onda je jasno da se radi o kvalitetnom fudbaleru.

Posebno kada je reč o zapadnoj tribini, publika često nema razumevanje ni za najmanje greške bilo da su one pojedinačne ili timske. Kritike su česte, za razliku od veličanja igrača.

Ali, na stadionu Rajko Mitić se u sredu, na utakmici protiv Bodea i nakon nje desilo nešto što se ne događa često.

Za početak, pevala se simpatična pesma koja je postala hit među Delijama i koja je posvećena In Bom Hvanu: Kada bi Brus Li igrao za Zvezdu Marakana bila bi u zmajevom gnezdu. A ti, a ti, obuci dres Brus Li. Ti ne daj nikom da pređe polovinu, polomi prečku, golmana, stativu. A ti, a ti, obuci dres Brus Li.

In Beom Hvang, Crvena zvezda, Bode Glimt
foto: @starsport

Ta pesma je mogla da se čuje i ranije, za razliku od skandiranja koje je dobio novi ljubimac navijača koji je do takvog statusa došao fantastičnim partijama.

U pitanju je Naser Điga, dvadesetjednogodišnji defanzivac iz Burkine Faso. Odigrao je još jedan odličan meč i tako kupio ljubav i podršku stroge publike pa je i tokom utakmice, kao i posle nje, mogao da čuje skandiranje "Điga, Điga, Điga...".

Tako je dvadesetjednogodišnjem fudbaleru prošlo za rukom ono što retko kome uspe, a kako i ne bi... Kurir je upravo njega "počastio" najvećom ocenom u analizi učinka fudbalera srpskog predstavnika na utakmici protiv Bode Glimta.

Navijači su sada ubeđeni da žele da gledaju Đigu u crveno-belom dresu, a možda će i ovakav tretman uticati na mladog defanzivca kada dođe na red da donese odluku o svojoj budućnosti, a to će se desiti pre ili kasnije.

Naser Điga
foto: www.crvenazvezdafk.com

Prema pisanju jednog nemačkog portala, za Nasera Đigu je i te kako zainteresovan tamošnji bundesligaš Hofenhajm koji je spreman da na Marakanu pošalje između šest i sedam miliona evra za transfer, a pre nekoliko nedelja pričalo se i o interesovanju iz Engleske i Francuske.

Igranje Lige šampiona trebalo bi pozitivno po Zvezdu da utiče na ishod priče o potencijalnom odlasku Đige, odnosno njegovom ostanku.

Bonus video:

00:29

Marakana grmi pred meč Zvezda - Bode

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track