VIDEO! O REAKCIJI RONALDA PRIČAJU SVI: Dobio trofej za najboljeg strelca u istoriji Lige šampiona, a onda uradio neverovatnu stvar
Foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

Hit

VIDEO! O REAKCIJI RONALDA PRIČAJU SVI: Dobio trofej za najboljeg strelca u istoriji Lige šampiona, a onda uradio neverovatnu stvar

Fudbal -

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo dobio je prestižnu nagradu za najboljeg strelca u istoriji Lige šampiona

Nagradu mu je uoči žreba za Ligu šampiona uručio predsednik UEFA Aleksandar Čeferin.

U tom trenutku je usledila reakcija Ronalda koju je malo ko očekivao. On je uzeo trofej i počeo da ga glanca. Šalu je prihvatio i sam Čeferin, pa je i on počeo da glanca trofej.

Kristijano Ronaldo je postigao 140 golova u Ligi šampiona na 183 utakmice, 11 više od Lionela Mesija, koji ima i 20 utakmica manje.

Njih dvojica više nisu članovi klubova koji igraju ovo takmičenje, ali jeste trećeplasirani Robert Levandovski. Napadač Barselone ima 94 gola na svom kontu iz 120 utakmica.

Od aktivnih igrača u vrhu su Tomas Miler iz Bajerna sa 54 gola na 151 utakmici, kao i Kilijan Mbape koji ima 48 golova na 73 utakmice.

Pored Mbapea, realna pretnja za vrh tabele je i Erling Haland koji je postigao 41 gol na samo 39 utakmica. Norvežanin ima najbolji procenat, tj. više golova nego utakmica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track