PIKSI OBJAVIO KONAČAN SPISAK! Evo ko je još otpao posle Vlahovića, Mitra i Sergeja! Španiju napadamo i sa velikim iznenađenjem
Foto: Nemanja Nikolić

PIKSI OBJAVIO KONAČAN SPISAK! Evo ko je još otpao posle Vlahovića, Mitra i Sergeja! Španiju napadamo i sa velikim iznenađenjem

Fudbal -

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi odredio je konačan sipask fudbalera koji će igrati protiv Španije i Danske.

Od ranije je bilo poznato da neće biti Dušana Vlahovića, Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića, a ovo je spisak nakon što je skraćen na 25 igrača:

Golmani: Predrag Rajković (Al Itihad), Aleksandar Jovanović (Partizan), Marko Ilić (Crvena zvezda), Đorđe Petrović (Čelsi).

Odbrana: Kosta Nedeljković (Aston Vila), Nikola Milenković (Notingem Forest), Strahinja Pavlović (Milan), Miloš Veljković (Verder Bremen), Srđan Babić (Spartak Moskva), Strahinja Eraković (Zenit), Jan Karlo Simić (Anderleht), Aleksa Terzić (Salcburg).

Sredina: Andrija Živković (PAOK), Saša Lukić (Fulam), Ivan Ilić (Torino), Marko Grujić (Porto), Kristijan Belić (AZ), Milan Aleksić (Radnički Kragujevac), Nemanja Maksimović (Panatinaikos), Stefan Mitrović (Verona), Lazar Samardžić (Atalanta), Veljko Birmančević (Sparta Prag).

Napad: Petar Ratkov (RB Salcburg), Luka Jović (Milan), Mihailo Ivanović (Vojvodina).

Na spisku ima i nekoliko iznenađenja, odnosno igrača koji će dobiti šansu da budu sa "Orlovima". Milan Aleksić iz kragujevačkog Radničkog, Mihailo Ivanović iz Vojvodine i Kristijan Belić iz AZ-a mogli bi da upišu prve nastupe u dresu A selekcije.

Orlovi će prvo 5. septembra igrati protiv prvaka Evrope reprezentacije Španije na stadionu Rajko Mitić, a onda će kao gosti igrati protiv Danske.

Bonus video:

04:40

PIKSI JE MOJ PRIJATELJ I ŽAO MI JE ŠTO ĆU OVO REĆI, ALI... Keba udario na Orlove nakon kraha na EP: Nedostaje veza između igrača

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track