ČEMU FARSA?! JAKO LOŠE REŽIRANA PREDSTAVA: Mitar i Sergej neće da igraju za Srbiju, povrede su izmišljen razlog...
Foto: Starsport

cirkus

ČEMU FARSA?! JAKO LOŠE REŽIRANA PREDSTAVA: Mitar i Sergej neće da igraju za Srbiju, povrede su izmišljen razlog...

Fudbal -

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić ne dolaze na okupljanje reprezentacije, a razlog za to nisu povrede, saznaje Kurir. Iako je istina da oni imaju sitnijih problema sa povredama, to apsolutno ne utiče na njih, pa tako igraju bez problema po 90 minuta svih meč za svoj klub.

Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić
foto: Starsport

Zbog čega su odbili da igraju za reprezentaciju? Odgovor na to pitanje mogao je da ponudi Dragan Stojković, ali on je odlučio da sve gurne pod tepih. Ne shvatajući da je baš zbog tog silnog guranja stvari pod tepih i sam doživeo debakl na EURO 2024.

Dragan Stojković Piksi
foto: Bildbyran / ddp USA / Profimedia

Jako loš način su odabrali Mitar i SMS da odbiju reprezentativni poziv. Jako loš način odabrao je Dragan Stojković da celu priču zataška. Sve to kad-tad dođe na naplatu.

Od ranije je poznato da na spisku iz privatnih razloga neće da bude i Dušan Vlahović. Napadač Juventusa je pozvao selektora i zamolio da preskoči ovo okupljanje.

Srbija Engleska, Serbia England, Fudbalski savez Srbije, Fudbalska reprezentacija Srbije, EURO 2024, Dušan Vlahović
foto: Nemanja Nikolić

Druga strana kompletne priče - to što ćemo na papiru imati možda slabiji tim, ne znači ništa u praksi. Videli smo kako izgledamo sa brojnim "zvezdama", pa uopšte i nije loše probati neke igrače iz drugog plana. Ima tu momaka koji zaslužuju reprezentativni dres i imaju potencijal da u budućnosti budu nosioci igre "orlova".

Bez ikakve dileme prvi u nizu su Birmančević i Samaradžić. Od njih dvojice se očekuju da budu vođe novog tima Srbije.

Takođe, Luka Jović će dočekati jako bitnu ulogu u reprezentaciji i to može da donese koristi i Srbiji, a i njemu lično. Strelac jedinog gola za naš tim na EURO biće prva opcija za Stojkovića u predstojećim mečevima Lige nacija.

Srbija će prvo 5. septembra igrati protiv prvaka Evrope reprezentacije Španije na stadionu "Rajko Mitić", a onda će kao gosti igrati protiv Danske.

BONUS VIDEO:

02:45

Piksi: Ne držim se kao pijan plota

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track