DETONACIJA! ALEKSANDAR KOLAROV POSTAJE SELEKTOR SRBIJE! Velike promene posle niza neuspeha!
Foto: Starsport

bomba

DETONACIJA! ALEKSANDAR KOLAROV POSTAJE SELEKTOR SRBIJE! Velike promene posle niza neuspeha!

Fudbal -

Detonacija u srpskom fudbalu - Aleksandar Kolarov trebalo bi da postane novi selektor U21 reprezentacije!

Ovu informaciju preneo je Informer koji tvrdi da će posle niza katastrofalnih rezultata i neuspeha Kolarov na klupi mlade reprezentacije zameniti Ljubinka Drulovića.

Aleksandar Kolarov
foto: Starsport©

Isti izvor navodi i kako će Drulović završiti predstojeći ciklus i vodiće Srbiju još na mečevima protiv Azerbejdžana i dvaput protiv Ukrajine, a u oktobru će doći do prekida saradnje.

Glavni zadatak Aleksandra Kolarova biće da uspostavi sistem i da formira ekipu, koja će na vrhuncu forme biti 2027. godine, kada je planirano da Srbija bude domaćin Evropskog prvenstva, navodi Informer.

To bi skinulo teret sa selektora jer bi vodio ekipu u kvalifikacionim mečevima bez rezultatskog pritiska.

- Kolarov će biti selektor U21 reprezentacije. Preuzeće ekipu u oktobru, po završetku kvalifikacija, koje su sa sadašnjim selektorima bile izuzetno neuspešne. Aleksandar praktično neće imati kvalifikacije, jer se očekuje da Srbija organizuje EP 2027. godine. Imaće, dakle, dve i po godine da radi sa ekipom i da je formira po svom ukusu, a deca će imati priliku sa sarađuju sa čovekom koji je deceniju i po igrao na najvišem nivou evropskog fudbala - objašnjava izvor Informera upućen u čitav slučaj.

Kurir sport / Informer

BONUS VIDEO:

02:45

Piksi: Ne držim se kao pijan plota

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track