CRVENA ZVEZDA IMA OZBILJAN STATUS U UEFA: Značajan susret Zvezdana Terzića i Zorana Lakovića u Monte Karlu!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

pozicioniranje

CRVENA ZVEZDA IMA OZBILJAN STATUS U UEFA: Značajan susret Zvezdana Terzića i Zorana Lakovića u Monte Karlu!

Fudbal -

FK Crvena zvezda dobro je pozicionirana u UEFA, potvrdio je i žreb za Ligu šampiona održan u četvrtak u Grimaldi forumu u Monte Karlu.

Zvezdan Terzić
foto: FK Crvena Zvezda

Čelnici Crvene zvezde imali su nekoliko značajnih susreta sa zvaničnicima UEFA i ostalim klubovima učesnicima Lige šampiona. U Ljutice Bogdana 1 A posebno su ponosni na dobru saradnju sa Evropskom kućom fudbala.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić video se sa visokim funkcionerom UEFA Zoranom Lakovićem koji je bio prisutan na žrebu. To dosta govori o statusu Crvene zvezde u okvirima UEFA.

Zvezdan Terzić
foto: FK Crvena Zvezda

Da podsetimo, Crvena zvezda će igrati u novom formatu Lige šampiona koji sadrži 36 klubova. Crveno-beli će kod kuće igrati protiv Benfike (19, septembar, 18.45). Zatim će se sastati sa Interom u Milanu 1. oktobra (21.00), pa 22. sa Monakom u gostima (18.45).

Spektakl sa Barselonom zakazan je za 6. novembar na stadionu "Rajko Mitić" (21.00). Zanimljivo, istog datuma je i Liverpul gostovao na Marakani 2018. godine, kada su crveno-beli nokautirali klub sa Enfilda i slavili sa 2:0 golovima Milana Pavkova. Duel sa Štutgartom je 27. novembra (18.45), a potom Zvezda u gostima igra protiv Milana 11. decembra (21.00), PSV dolazi 21. januara (21.00), a poslednje kolo je sa Jang Bojsom u gostima 29. januara (21.00).

Kurir sport

00:26

Delije stigle na Asprima Stadion

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track