ŠOKANTAN PRIZOR NA UTAKMICI MILANA! Fotografija zvezda tima sluti na raskol u ekipi: Pokušali da se "operu", ali niko im ne veruje
Foto: Printscreen

bura

ŠOKANTAN PRIZOR NA UTAKMICI MILANA! Fotografija zvezda tima sluti na raskol u ekipi: Pokušali da se "operu", ali niko im ne veruje

Fudbal -

Bura u Milanu!

Fudbaleri Milana u derbiju trećeg kola italijanske Serije A igrali su nerešeno 3:3 u gostima sa ekipom Lacija, a scena koja je viđena na terenu tokom meča izazvla je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Navijači slute da vlada raskol u ekipi.

Navodno, glavne zvezde tima Teo Ernandez i Rafael Leao nisu u dobrim odnosima sa novim trenerom Paulom Fonsekom.

Na utakmici su ga potpuno ignorisali. Naime, tokom jedne pauze na kojoj je Fonseka okupio igrače kod aut-linije, Leao i Ernandez su stajali na potpuno drugoj strani terena i nezainteresovano posmatrali ostatak ekipe.

To je mnogima zapalo odmah za oko.

Nakon meča Ernandez je dao opravdanje u koje je retko ko poverovao.

"Bili smo na terenu tek dva minuta. Nije nam trebalo to. Onda ljudi pričaju i govore neistine. Leao i ja smo uvek uz ekipu, tu smo da pomognemo i to je važna stvar", izjavio je francuski fudbaler.

Podsetimo, Milan je poveo golom Strahinje Pavlovića, ali Lacio je u nastavuku uspeo da napravi preokret. Međutim, u 72. minutu utakmice upravo je Leao zatresao mrežu i doneo bod svojoj ekipi.

Kurir sport/J.M.

00:58

Fudbal se vraća kući

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track