ZVEZDI DVA CRVENA KARTONA, PARTIZANU POBEDA U DERBIJU! Potpuni šok na Marakani: Drama, haos i završnica za infarkt! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Instagram / os_fkpartizan

iznenađenje

ZVEZDI DVA CRVENA KARTONA, PARTIZANU POBEDA U DERBIJU! Potpuni šok na Marakani: Drama, haos i završnica za infarkt! (VIDEO)

Fudbal -

Četvrto kolo kadetske lige Srbije donelo nam je večiti derbi u kom je Partizan posle velikog preokreta i prave drame srušio Crvenu zvezdu na Marakani (pomoćni teren) rezultatom 2:1.

Vodila je Zvezda na poluvremenu jer je Zarić već u 2. minutu doneo prednost domaćinu. Crno-beli se nisu predavali, a susret je krenuo u drugom smeru kada je Ćopić u 40. minutu zaradio crveni karton. Bio je defanzivac Zvezde poslednji igrač odbrane, srušio je jednog fudbalera Partizana i opravdano je isključen.

U nastavku je Partizan to iskoristio i golovima Obradovića u 49. i Dončića u 89. minutu stigao je do preokreta. Da nevolja po crveno-bele bude još veća pobrinuo se Jevđić koji je u četvrtom minutu nadoknade postao drugi isključeni igrač Zvezde u ovom derbiju.

Kada pogledamo tabelu ovaj rezultat može predstavljati iznenađenje jer je Zvezda pre derbija bila na trećoj poziciji na tabeli sa sedam bodova, dok je Partizan zauzimao deseto mesto sa samo tri boda, ali i mečom manje od večitog rivala.

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN 1:2 (1:0)

/Zarić 2 – Obradović 49, Dončić 89/

Beograd

Pomoćni teren stadiona "Rajko Mitić"

Sudija: Uroš Ržić.

Crvena zvezda: Radanović, Vranić, Žurić, Subotić, Petrović, Damjanović, Zarić, Milašinović, Ćopić, Jevđić, Baucal. Igrali su još: Mrvaljević, Karanović, Krstić, Papović.

Partizan: Kosanović, Škrijelj, Petrović, Rakić, Marinković, Radović, Jokić, Cvijović, Obradović, Đurović, Ristić. Igrao je još: Dončić.

Od 11 časova svoj večiti derbi odigraće i omladinske selekcije Crvene zvezde i Partizana.

BONUS VIDEO:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track