Nemanja Radonjić blizu je dolaska u Crvenu zvezdu. Transfer bi mogao da bude kompletiran u naredna dva dana, ukoliko se ne dese neke neprdviđene okolnosti, saznaje Kurir.

foto: Starsport

O čemu se zapravo radi? Pored Crvene zvezde interes za Nemanju Radonjića pokazali su i klubovi iz Turske. Nezvanično, Bešiktaš i Trabzon. Upravo su ta dva kluba finansijski moćni da upropaste Zvezdi transfer.

Sa druge strane, Nemanja Radonjić prethodnih nekoliko nedelja pokazuje na društvenim mrežama privrženost Crvenoj zvezdi, ostavlja emotivne poruke, a pojavio se i na proslavi fudbalera crveno-belih posle trijumfa nad Bode Glimtom i plasmana u Ligu šampiona.

screenshot-1.jpg
Dado đilas 
foto: Dado Đilas

Upravo je Nemanja Radonjić taj koji treba da prelomi koju ponudu će prihvatiti. Od njega sve zavisi gde će nastaviti karijeru.

Nemanji Radonjiću (28) poslednjeg dana prelaznog roka u "ligama petice" propao je transfer u Veneciju i Alaves. Trener Venecije Euzebio di Frančesko silno je želeo bivšeg reprezentativca Srbije, ali... Što se tiče Alavesa, transfer nije uspeo zbog finansijskog fer-pleja.

Torino, klub sa kojim Nemanja Radonjić ima ugovor za njegovu slobodu traži 2.000.000 evra. To je suma koju Crvena zvezda bez problema može da plati, ostaje samo da se vidi koliku platu mogu da ponude svom bivšem fudbaleru. Da podsetimo, Nemanja Radonjić je pre šest godina otišao iz Crvene zvezde u Marselj, u transferu vrednom 12.000.000 evra koje su na ravne časti podelili klub sa Marakane i Roma.

zvezdasuduva-31.jpg
Starsport© 
foto: Starsport©

Ukoliko odluči da se vrati na stadion "Rajko Mitić" sačekao bi ga trener Vladan Milojević sa kojim je više nego uspešno sarađivao u prvom mandatu. Prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Majorki, u Španiji.

Kurir sport

Kurir Delije stigle na "Asprima Stadion"