LUKA JOVIĆ PATI U MILANU: Za sve je kriv trener koji napadača iz Srbije drži u nemilosti! Kakva ga sudbina čeka?!
Foto: /IPA / Sipa Press / Profimedia

san siro

LUKA JOVIĆ PATI U MILANU: Za sve je kriv trener koji napadača iz Srbije drži u nemilosti! Kakva ga sudbina čeka?!

Fudbal -

Trener Milana Paolo Fonseka ne veruje Luki Joviću. Srbin proživljava teške dane na San Siru, a klub ne zna za pobedu ove sezone u Seriji A.

Luka Jović
foto: Fabrizio Andrea Bertani / imago sportfotodienst / Profimedia

Sjajno je počelo leto Luki Joviću u Milanu, kada mu je klub dao dres sa brojem devet. Činilo se da počinje idila za reprezentativca Srbije, da će biti prvi izbor za napadača sedmostrukog prvaka Evrope. Međutim, trener Paolo Fonseka nema poverenje u Srbina, pa je učinio sve da iz Rome na pozajmicu dovede engleskog napadača Tamija Abrahama.

S obzirom na slabe rezultate Milana početkom sezone, pitanje je koliko će uprava "roso-nera" imati živaca da čeka Paola Fonseku. Luka Jović zato ćuti i radi, ne oglašava se i mirno dolazi na reprezentativnu pauzu posle koje će se vratiti u Milano i staviti na raspolaganje treneru.

Paolo Fonseka
foto: Federico Pestellini / Panoramic / Profimedia

Italijanski mediji pišu da Srbin ima ponuda za promenu sredine, ali njemu se ne ide sa San Sira. Prelazni rok u "ligama petice" je okončan, a Luka Jović ako odluči može da ode u neki od šampionata poput Holandije, Portugala, Saudijske Arabije, Belgije, Katara, Grčke, Rusije, Turske i Srbije.

Kurir sport

02:39

Piksi o podršci navijača u Nemačkoj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track