ŠOKANTNA VEST IZ HUMSKE - SALDANJA JE PRODAT, IDE U KOMŠILUK! A, tek kada vidite koliko iznosi transfer...
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

transfer

ŠOKANTNA VEST IZ HUMSKE - SALDANJA JE PRODAT, IDE U KOMŠILUK! A, tek kada vidite koliko iznosi transfer...

Fudbal -

Gotovo je! Mateus Saldanja će spakovati kofere i napustiti Humsku ulicu...

Mnogo klubova se povezivalo sa sjajnim napadačem, pominjao se Hofenhajm, zatim AEK, pa čak i arapske zemlje, ali će Saldanja karijeru nastaviti u Ferencvarošu.

Klub iz Mađarske će na račun Partizana uplatiti cifru od 5.000.000 evra i bonuse za transfer Saldanje, što će ga učiniti ubedljivo najskupljim igračem u istoriji tamošnjeg fudbala, saznaje Mozzart sport.

Partizan, Lugano, Mateus Saldanja
foto: @starsport

Sada se postavlja pitanje kako će crno-beli delovati bez svog najboljeg igrača, kada su i sa njim u timu bili više nego skromni u početku sezone.

Naravno, krah u Evropi uticao je da uprava mora da obezbedi na drugi način novac, a u ovom slučaju to je bila prodaja najboljeg fudbalera.

Jasno je da je i njegova cena strmoglavo pala, kao i klupski koeficijent "Parnog valjka". Crno-beli su prošle zime odbili ponudu Fenerbahčea tešku 10.000.000 evropskih novčanica, pa će sada brazilski golgeter napustiti Humsku za duplo manje para.

Kako stvari stoje, Saldanju će u špicu zameniti Lazar Romanić iz Železničara, a transfer bi trebalo da bude ozvaničen u utorak.

Kurir sport / Mozzart sport

Bonus video:

00:24

Partizan, grobari

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track