SPREMA SE BOMBA NA MARAKANI! BIVŠI IGRAČ PSŽ-A MENJA HVANA U ZVEZDI?! Francuzi plasirali spektakularnu vest, ovo su detalji!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

bum

SPREMA SE BOMBA NA MARAKANI! BIVŠI IGRAČ PSŽ-A MENJA HVANA U ZVEZDI?! Francuzi plasirali spektakularnu vest, ovo su detalji!

Fudbal -

Crvena zvezda i In Bom Hvan su završili jednogodišnju saradnju. Fudbaler iz Južne Koreje prihvatio je ponudu Fejenorda i prema ranije utvrđenom dogovoru rešio da napusti Marakanu.

Sada je na crveno-belima težak zadatak, a to je da pronađu adekvatnu zamenu za Hvana.

Kako javljaju francuski mediji, klub iz Ljutice Bogdana je poslao ponudu za dete Pari Sen Žermena Eduara Mišua.

Pomenuti fudbaler je zbog neisplaćenih plata nedavno raskinuo ugovor sa turskom Adanom Demir, da bi sada iz crveno-belog tabora krenuli u ofanzivu na Mišua.

Ipak, Zvezda nije jedina zagrizla za 21-godišnjeg ofanzivnog vezistu, pošto su neimenovani klubovi iz Belgije i Holandije takođe zainteresovani da angažuju Eduara, piše franucski Ekip.

Mišu je na Park prinčeva stigao sa 13 godina, ali nije uspeo da uđe u prvi tim, pa je za Pari Sen Žermen odigrao svega osam zvaničnih utakmica.

Jednu sezonu proveo je na pozajmici u Sanderlendu, a potom još jednu u Adani, koja je ovog leta potpisala višegodišnji ugovor sa Mišuom, međutim, ugovor je ubrzo raskinut, pa je mladi fudbaler sada u potrazi za novim angažmanom.

Kurir sport

Bonus video:

00:29

Marakana grmi pred meč Zvezda - Bode

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track