LUDE SCENE U TURSKOJ! Osimen stigao u Galatu i doveo atmosferu do usijanja! Spektakularan doček u sitne sate!
Foto: Islam Yakut / AFP / Profimedia

šou

LUDE SCENE U TURSKOJ! Osimen stigao u Galatu i doveo atmosferu do usijanja! Spektakularan doček u sitne sate!

Fudbal -

Nigerijski napadač Viktor Osimen izazvao je noćas neviđenu pometnju u Istanbulu.

Aktuelni šampion Turske Galatasaraj uspeo je da postigne dogovor sa Napolijem, pa će sjajni napadač igrati na pozajmici u turskom klubu.

Stigao je u Istanbul u sitne sate, oko 3 časa posle ponoći, a na aerodromu ga je dočekao veliki broj oduševljenih navijača.

Osimen je poslednjeg dana prelaznog roka pregovarao sa Čelsijem i Al Ahlijem i delovalo je da će napustiti italijanski klub, ali to se ipak nije dogodilo.

Al Ahli je ponudio 80 miliona evra za 25-godišnjeg napadača uz platu od 40 miliona godišnje, ali je pohlepni gazda Napolija Aurelio De Laurentis tražio pet miliona više. Nije želeo da popusti, a klub iz Saudijske Arabije nije hteo da pristane, pa je transfer na kraju propao.

Viktor je ostao u Napoliju kod trenera Antonija Kontea koji ga je otpisao, pa je delovalo da će polusezonu provesti na tribinama. Međutim, kako u Turskoj prelazni rok još uvek nije završen, Galata je reagovala ekspresno i angažovala sjajnog napadača.

Preuzeli su celu platu na sebe, a Osimen u ugovoru ima i klauzulu da u januaru može da napusti klub ako dobije ponudu od nekog od 10 klubova koje je naveo u ugovoru.

Kurir sport/J.M.

00:30

CEO STADION NA MEČU FENERBAHČE - DINAMO KIJEV SKANDIRAO VLADIMIRU PUTINU: Pogledajte scene koje su uzdrmale svet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track