SALDANJA I ZVANIČNO U FERENCVAROŠU: Partizan se oprostio od najboljeg fudbalera!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

završeno

SALDANJA I ZVANIČNO U FERENCVAROŠU: Partizan se oprostio od najboljeg fudbalera!

Fudbal -

Ono što je bilo najavljivano, dobilo je i zvaničnu potvrdu - Mateus Saldanja je novi fudbaler Ferencvaroša.

Ovo je potvrdio Partizan na društvenim mrežama, a pritom se zahvalio Brazilcu an svemu što je uradio u crno-belom dresu.

- Mateus Saldanja napustio je redove Partizana i od danas je zvanično igrač mađarskog Ferencvaroša. Saldanja je u Partizan došao u julu 2023. godine i do sada je postigao 18 golova u nacionalnom prvenstvu i 3 u evropskim takmičenjima. Partizan Saldanji želi puno sreće u daljoj karijeri - stoji u objavi Partizana.

Mateus se takođe oprostio od kluba i Grobara.

- Sklopio sam nekoliko prijateljstava i veoma sam zahvalan i srećan zbog celokupnog iskustva u Beogradu. Nedostaljaće mi sve! Veoma mi je teško da napustim Beograd. Partizan će uvek biti moja kuća, moje omiljeno mesto, a omiljeni momenat mi je gol koji sam postigao protiv Crvene zvezde. Nastavite da podržavate klub, jer je klubu potreban vaš povratak na stadion i pune tribine. A kada imate vremena - dođite i gledajte me u Budimpešti - rekao je Saldanja za klupski sajt.

Nije navedeno za koliko je tačno novca Saldanja otišao, a cifra varira od tri do pet miliona evra, zavisi ko vam odgovara na pitanje...

Partizan je na Saldanjinom transferu zaradio, ali je i izgubio, jer je pre samo šest meseci mogao da inkasira tri puta veću sumu novca.

Još jedan dokaz domaćinskog poslovanja kluba iz Humske....

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track