HOĆE LI EKSPLODIRATI BOMBA PRE PONOĆI? Ako Jović ne dođe Zvezda ima plan B!
Foto: Fabrizio Andrea Bertani / imago sportfotodienst / Profimedia

TRANSFER PIJACA

HOĆE LI EKSPLODIRATI BOMBA PRE PONOĆI? Ako Jović ne dođe Zvezda ima plan B!

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda završio je u utorak veliki posao angažovanjem Silasa, Radeta Krunića i Nemanje Radonjića, ali izgleda da to nije sve.

U ponoć ističe rok za registraciju igrača u Ligi šampiona, a tokom dana pojavila se informacija da je srpski reprezentativac i nekadašnji fudbaler Luka Jović na meti crveno-belih.

Naime trener Milana Paulo Fonseka izostavio je srpskog reprezentativca sa spiska licenciranih igrača za Ligu šampiona, što je crveno-beli žele da iskoriste i vrate bivšeg napadača na pozajmicu

Iako su "rosoneri" nedavno produžili ugovor Joviću, u međuvremenu su na "San Siro" stigla dva velika pojačanja na mestu centarfora Alvaro Morata i Tejmi Ejbraham i bacili Jovića u drugi plan.

Društvene mreže su se usijale, a nade Delija ohladio je čelnik Milana Đorđo Furlani koji je na konferenciji za medije istakao da se na Jovića računa u novoj sezoni..

"Obnavljanje Jovićevog ugovora? Imamo mnogo mečeva ispred nas, neophodno je da postignemo puno golova. Zbog toga je nužno da u timu imamo Jovića, Moratu i Ejbrahama", rekao je Furlani.

Marko Arnautović
foto: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

U slučaju da pozajmica Jovića otpadne, čelnici Zvezde imaju plan B.

U pitanju je napadač Intera Marko Arnautović, što bi bila ništa manje atraktivna kombinacija za crveno-bele u ovom trenutku.

Čekamo ponoć, časovnik otkucava.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track