ŠURBATOVIĆ O ODLASKU IZ FSS ZA KURIR: Poražen sam odlukom da Piksi dobije novi ugovor umesto smene posle debakla u Nemačkoj!
Foto: Nemanja Nikolić

objasnio sta se dogodilo

ŠURBATOVIĆ O ODLASKU IZ FSS ZA KURIR: Poražen sam odlukom da Piksi dobije novi ugovor umesto smene posle debakla u Nemačkoj!

Fudbal -

Putem video konferencijske veze održana je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije. Odlukom tog organa Jovan Šurbatović više nije generalni sekretar fudbalske organizacije.

Šurbatović je u izjavi za Kurir objasnio o čemu se u stvari radi.

"Posle jučerašnje sednice IO i razgovora sa predsednikom Džajićem doneli smo zajedničku odluku o sporazumnom raskidu saradnje.

Razlozi su brojni i ne datiraju od juče. Već neko vreme duboko se ne slažem sa politikom vođenja saveza, odsustvom odgovornosti za neuspehe i ne reagovanjem na brojne anomalije i neregularnosti. Posebno sam bio poražen odlukom IO da se selektoru produži ugovor i pruži podrška, umesto logične smene nakon još jednog debakla u Nemačkoj.

Upravo završeni poslovi na velikim projektima koje sam vodio i brojne obaveze prema UEFA i FIFA razlog su što to upravo sada činim.

S obzirom na trenutnu atmosferu u timu i predstojeće važne utakmice u Ligi Nacija, narednih dana neću davati izjave.

Odmah nakon toga biću na raspolaganju medijima da otvoreno i bez pardona razgovaramo o svim aktuelnim temama.

FSS i reprezentaciji želim uspeh u predstojećim takmičenjima, a zaposlenima, fudbalskim radnicima i saradnicima se zahvaljujem na saradnji., rekao je Šurbatović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track