TRI ZVEZDINA POJAČANJA NAJAVILA DOLAZAK U BEOGRAD: Svaki je ostavio dirljivu poruku i zaintrigirao navijače!
Foto: Nikola Krstic / Alamy / Alamy / Profimedia, ANP / ddp USA / Profimedia, Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

evo ih

TRI ZVEZDINA POJAČANJA NAJAVILA DOLAZAK U BEOGRAD: Svaki je ostavio dirljivu poruku i zaintrigirao navijače!

Fudbal -

FK Crvena zvezda kompletirala je spisak pojačanja za Ligu šampiona dovođenjem Nemanje Radonjića, Radeta Krunića i Silasa.

Nemanja Radonjić
foto: Printskrin/Instagram

Sva trojice fudbalera potpisali su ugovore sa Crvenom zvezdom, a danas su se oglasili i na društvenim mrežama. Nemanja Radonjić je na društvenim mrežama podelio nekoliko videa sa najboljim potezima u karijeru, sa porukom:

- Opet ja kućo!

Zahvalio se Nemanja Radonjić i svom bivšem klubu Torinu, a onda pustio pesmu "Najveća je najveća", gde je ponovo u Zvezdinom dresu. Na kraju, dao je omaž velikom zvezdašu Bori Đorđeviću koji je danas preminuo.

Rade Krunić
foto: Printskrin/Instagram

Rade Krunić podelio je na društvenim mrežama video sa svojim najboljim potezima u dresovima Milana i Empolija, kada je igrao u Seriji A. Ovaj video nosi naslov:

- Rade Krunić! Najbolji momenti.

Silas
foto: Printskrin/Instagram

Silas Katompa-Mvumpa takođe je spakovao kofere i krenuo za Beograd. Na društvenim mrežama se oprostio od Štutgarta, kluba u kojem je proveo poslednjih pet sezona, i to biranim rečima:

- Srećno!

Nemanja Radonjić potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom na dve plus jednu godinu, Rade Krunić stavio je paraf na trogodišnju vernost sa crveno-belima, dok Silas Katompa-Mvumpa dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz Štutgarta, uz otkupnu klauzulu vrednu 10.000.000 evra.

Kurir sport

01:39

Zvezda i Delije zovu navijače na Bode Glimt

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track