PARTIZAN NAŠAO ŠTOPERA, DOLAZI NA JEDNOGODIŠNJU POZAJMICU: Crno-beli rešili goruće pitanje posle odlaska Svete Markovića!
Foto: www.partizan.rs/Miroslav Todorović

pojačanje

PARTIZAN NAŠAO ŠTOPERA, DOLAZI NA JEDNOGODIŠNJU POZAJMICU: Crno-beli rešili goruće pitanje posle odlaska Svete Markovića!

Fudbal -

Mihajlo Ilić vraća se u Partizan posle samo šest meseci provedenih u Bolonji.

Mihajlo Ilić
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Mladi defanzivac Mihajlo Ilić (21) dolazi na jednogodišnju pozajmicu kao zamena za kapitena Svetozara Markovića, koji je prodat u češku Viktoriju. Kako piše Mozzartsport Bolonja će plaćati Mihajla Ilića, tako da Partizan sa tog aspekta neće imati problema.

U januaru je Partizan prodao Mihajla Ilića u Bolonju, u transferu koji je iznosio 4.500.000 evra. Na žalost mladog štopera, Mihajlo Ilić nije dobio ni minuta u prvom timu Bolonje, koja je prošle sezone uspela da se izbori za Ligu šampiona.

Mihajlo Ilić uglavnom je igrao za mladi tim Bolonje i sigurno je da dolazi silno motivisan, da se kroz igre u srpskoj Superligi ponovo nametne italijanskom klubu. Deluje da će igrati u paru sa Nihadom Mujakićem.

Trener Aleksandar Stanojević imaće na raspolaganju, što se tiče defanzivaca još Natana De Medinu i Aleksandra Filipovića. Tu je i izrazito talentovani Nikola Simić koji ima 17 godina. U Kadiz je na pozajmicu otišao Bojan Kovačević.

Kurir sport/Mozzartsport

00:24

Partizan, grobari

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track