JUVENTUS OTPISAO SRBINA I ŽELI DA GA OTERA IZ KLUBA: Teški dani za reprezentativca Srbije! Ima ponuda, ali mu se ne ide iz Torina
Foto: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

katastrofa

JUVENTUS OTPISAO SRBINA I ŽELI DA GA OTERA IZ KLUBA: Teški dani za reprezentativca Srbije! Ima ponuda, ali mu se ne ide iz Torina

Fudbal -

Vest da Milan nije licencirao Luku Jovića za Ligu šampiona naišla je na neodobravanje u Srbiji, ali i Italiji.

Filip Kostić
foto: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

Sada je istu sudbinu doživeo još jedan reprezentativac Srbije Filip Kostić, kojeg Juventus nije prijavio za utakmice elitnog UEFA takmičenja. Srpski krilni fudbaler nije se našao na listi od 22 fudbalera na kojoj je Dušan Vlahović, ali ni na rezervnoj B listi.

Trener Juventusa Tijago Mota rekao je Filipu Kostiću još početkom jula da pronađe novi klub. Javljali su se redom Sautempton, Ajntraht, Marselj i Fjorentina, ali je na kraju srpski fudbaler ostao u Torinu. Navodno, razlog je sledeći. Filip Kostić nije želeo da ima manju platu od one koju poseduje u Juventusu, a ona iznosi 2.500.000 evra po sezoni.

Dušan Vlahović, Filip Kostić, Juventus, Inter
foto: Marco Alpozzi/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prema pisanju italijanskih medija Filip Kostić bi na kraju ipak mogao da promeni sredinu, uprkos važećem ugovoru sa Juventusom. Turski Galatasaraj je najkonkretniji i uprava tog kluba želi da stvori tim kadar za osvajanje Lige Evrope, jer su nedavno na pozajmicu doveli Viktora Osimena iz Napolija.

Drugi klub koji bi mogao da postane nova destinacija za Filipa Kostića jeste Olimpijakos iz Atine. Ukoliko srpski fudbaler ne pređe u neki od ova dva kluba, poslednja opcija mu je Rusija, a tamo ga čekaju velikani poput Zenita, Spartaka i CSKA.

Kurir sport

01:23

Tadić u druženju sa navijačima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track