RADE BOGDANOVIĆ BRUTALNO OPLEO PO PIKSIJU I ORLOVIMA: Šestorica fudbalera nisu hteli da igraju, izmislili su razlog
Foto: Printscreen

direktan

RADE BOGDANOVIĆ BRUTALNO OPLEO PO PIKSIJU I ORLOVIMA: Šestorica fudbalera nisu hteli da igraju, izmislili su razlog

Fudbal -

Reprezentacija Srbije u četvrtak uveče sastaje sa Španijom u 1, kolu A4 grupe Lige nacija.

Mnogo se prašine podiglo prethodnih dana zbog izostanaka velikog broja igrača pred start ovog takmičenja. ali i zbog otkaza Jovana Šurbatovića i Miroslava Tanjge, kao i zbog njihovih izjava upućenih selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju.

Fudbalski anallitičar Rade Bogdanović komentarisao je najnovija dešavanja u FSS i reprezentaciji Srbije.

"Razlog je nezadovoljstvo selektorom i zato nisu hteli da dođu da igraju. Možda Vlahović neće da igra desnog veznog kao što je igrao za reprezentaciju. Meni je bilo nelogično da selektor posle tri godine promeni prvog golmana na EURO. Obrazloženje je bilo šturo. Nismo dobili ništa posle tog takmičenja. Bilo bi korektno da se izašlo sa izjavom, ono na aerodromu je bilo u prolazu i bez respekta prema fudbalskoj Srbiji. Mislim da ovih šest fudbalera nisu hteli da igraju, izmislili su razlog. Privatan razlog? Igraš protiv prvaka Evrope", rekao je Bogdanović za "Sportal" i nastavio:

"Rekao je selektor Stojković da su oni koji iskoriste šansu na ovim utakmicama zabetonirani u nacionalnoj selekciji. Ako bude napravio rezultat i ostao u svom sedlu, mislim da će to da bude tako zbog njegovog stava i sujete. Za mene jako komična situacija u FSS".

Dragan Stojković
foto: Starsport

Dragana Džajića predsednika FSS uporedio je sa aktuelnim predsednikom SAD Džoom Bajdenom.

"Evo, Džo Bajden se neće kandidovati. On je naš Bajden. Ima 78. godina, vreme mu je da ide, ako imalo ima morala i poštenja. Idealni kandidati bi bili Nemanja Vidić, Vlada Jugović, sijaset njih. U Evropi na njihovo ime ustaju. Jugović se bavi uzgojem duvana i vina, umesto da bude u FSS. Tamo je jedan kartel. Samo su tu selektor i predsednik saveza, svi odlaze, a samo oni ostaju. Ako Srbija gleda budućnost, treba da gleda mladost i energiju. Vidić je završio jer su ga degradirali, Užice mu nije dalo podršku", rekao je Bogdanović.

Kurir sport/Sportal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track