"MALI PIKAVAC, TREBA GA IZBACITI IZ REPREZENTACIJE" Šok - Hrvatima se smučio Luka Modrić: Komšije žestoko oplele po svojoj legendi
Foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia UČITAVANJE...

bruka i sramota

"MALI PIKAVAC, TREBA GA IZBACITI IZ REPREZENTACIJE" Šok - Hrvatima se smučio Luka Modrić: Komšije žestoko oplele po svojoj legendi

Fudbal -

Neviđena bruka u komšiluku...

Najbolji fudbaler Hrvatske u istoriji i kapiten reprezentacije, Luka Modrić, našao se na žestokom udaru navijača u domovini.

Nakon odgovora na pitanje da li će igrati za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu 2026. godine, navijači Hrvatske osuli su paljbu po čoveku koji im je doneo toliko radosti.

Modrić će za nekoliko dana proslaviti svoj 39. rođendan i nema nameru da se oprosti od reprezentacije, što počinje ozbiljno da smeta projnim fanovima "vatrenih".

"Daleko je to, ne možemo previše unapred da planiramo u mojim godinama. Najpre je cilj da što bolje odigramo Ligu nacija, pa ćemo videti", rekao je Luka i dodao:

"Ne mogu ništa da potvrdim jer je predaleko. Ne znam koliko je to realno u mojim godinam. Moram da slušam telo i vidim kako se oseća".

Nakon njegovih reči mnogi su zaključili da ima ambicije da igra na Mundijalu u SAD, Meksiku i Kanadi, pa su žestoko udarili na asa Reala.

Na popularnim hrvatskim portalima "Index" i "24 sata" osvanuli su brojni negativni komentari na račun Modrića. Fanovi smatraju da je njegovo vreme prošlo i da bi trebalo da se povuče i prepusti mesto mlađima.

Ovo su samo neki od komentara ogorčenih navijača:

"Ipak ti je ego na prvom mestu i zato se trpaš u repku".

"Ne možeš da igraš kao nekada. To se videlo na utakmici protiv Majokre, vreme te je pregazilo. Sučić i Baturina bi trebalo da dobiju šansu, ali ne, dok je sveti Luka tu, on mora da igra".

"Mali pikavac ne da nikome šansu da zaigra. I njega je neko pustio da igra. Treba izbaciti i njega i Dalića".

"Zašto je onda tu, ako sam zna da neće igrati za godinu dana, biće mu 40 i biće bez kluba, treba podmlađivati dok je vreme".

"Svaka njemu čast, najveći je fudbaler ikada u Hrvatskoj, ali treba znati kad je dosta i prepustiti mesto mlađima".

Kurir sport/J.M./Sportsport

00:33

Navijači Albanije i Hrvatske vređaju predsednika Vučića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track