Posle dva meseca, FK Vojvodina igraće svoju prvu utakmicu u tekućoj sezoni na domaćem stadionu Karađorđe, na novom terenu.

Vojvodina će u subotu, 14. septembra u 18 časova, dočekati FK Železničar iz Pančeva.

Tim povodom, direktorka stadiona Jelena Kulpinski zahvalila se Fudbalskom Savezu Srbije na podršci tokom protekla dva meseca, objavljeno je na klupskom sajtu.

"Želela bih posebno da se zahvalim Fudbalskom Savezu Srbije na nesebičnoj podršci u prethodnom periodu, koji su pre svega finansijski omogućili da stadion Karađorđe dobije novi teren, i bili prisutni u praćenju radova i kontroli kako bi sve proteklo kako je planirano", navela je Kulpinski.

Kako je dodala, zahvaljujući FSS, FK Vojvodina je dobila teren sa najvišim mogućim standardima u svetu fudbala.

"Deset klubova je ovog leta dobilo nove terene, čime se neminovno kvalitet domaćeg prvenstva i evropskih takmičenja diže na mnogo viši nivo", navela je ona.

Fudbalski klub Vojvodina pozvao je sve navijače i simpatizere kluba da 14. septembra dođu na stadion, da vide novi teren i podrže ih u borbi za pobedu.

Zbog rekonstrukcije terena na Karađorđu, FK Vojvodina je kao domaćin svoje utakmice u ovoj sezoni, kao i dve u kvalifikacijama za Ligu konferencija protiv Ajaksa i NK Maribora, igrala na stadionu TSC-a u Bačkoj Topoli.

Kurir sport