FK Crvena zvezda sa zadovoljstvom obaveštava sve navijače da će ulaz biti besplatan na utakmici protiv Napretka, koja će biti igrana 14. septembra od 19.00 časova na Marakani.

zvezdaliverpool68452.jpg
Starsport 
foto: Starsport

Kapije stadiona “Rajko Mitić” će biti otvorene za sve posetioce kada će klub upravo na meču protiv ekipe iz Kruševca proslaviti 61. rođendan popularne Marakane. Biće to prava prilika da svi zvezdaši pozdrave i nova pojačanja.

Crveno-beli dres je po drugi put zadužio miljenik navijačaNemanja Radonjić, dok je veliki zvezdaš Rade Krunić ispunio dečački san dolaskom u naš klub, ali i veliku želju svih navijača. Dobrodošlicu će svi prisutni moći de požele i Silasu, koji je izabrao da karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi.

rade5.jpg
Www.crvenazvezdafk.com 
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Uspešan period je iza nas, a razlog za slavlje je i plasman u Ligu šampiona, te je meč protiv Napretka izuzetna prilika da pružimo vetar u leđa našim igračima i podržimo ih pred prvu utakmicu u najkvalitetnijem evropskom takmičenju koju će odigrati protiv Benfike - stoji u pozivu kluba iz Ljutice Bogdana.

Kurir sport

FK Crvena Zvezda Zvezda i Delije zovu navijače na Bode Glimt