Marko Arnautović bio je velika želja čelnika FK Crvena zvezda ovog leta, međutim fudbaler reprezentacije Austrije ostao je u Interu.

arnautovic2.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Razlog je njegova ogromna plata od 3,5 miliona evra po sezoni, koje nije želeo da se odrekne. A, Crvena zvezda nije bila u situaciji da mu ponudi iste uslove i tako omogući dolazak u Beograd.

Iako Marko Arnautović nije uspeo da ostvari dečačku želju i obuče crveno-beli dres, nije imao razloga za tugu. Ili, možda jeste... Srbin koji igra za Austriju odlučio je da sebe nedavno časti novim automobilom za kojeg je iskeširao 800.000 evra.

arnautovic.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Naime, iskusni centarfor kupio je pravu "zver na točkovima" Rols-Rojs Kulinan. Prema navodima specijalizovanih sajtova za automobile, početna cena ovog modela je oko 400.000 evra, a pošto se Arnautović odlučio za unapređenu verziju od strane firme Mansori cena je duplo skočila.

Standardni Rols-Rojs Kulinan ima 517 konjskih snaga, maksimalnu brzinu od 250 km/h, i ubrzava od 0 do 100 km/h za samo pet sekundi.

Marko Arnautović je oduvek voleo luksuzne automobile i trošio je veliki novac na svoju pasiju. Napadač Intera u svojoj garaži imao je modele poput Bentlija Kontinental GT, Mercedesa C 63 AMG kupe i Ferarija F12 Berlineta. Nedavno se čak pojavio u kampu austrijske reprezentacije u zlatnom Rols-Rojsu.

Arnautović je rođen pre 35 godina u okrugu Floridsdorf, u severnom delu Beča. Otac mu je Srbin, a majka je Austrijanka.

Oženjen je Poljakinjom Sarom, sa kojom ima dve ćerke, Emiliju i Alisiju. Pored nemačkog jezika, Arnautović tečno govori srpski, holandski i engleski jeziku.

Kurir sport

Kurir televizija Mimović: Navijači su nam poručili da smo mi Zvezda