Napadač Valensije Rafa Mir (27) izašao je pred sud zbog optužbi za navodni seksualni napad.

Fudbaler je optužen da je sa još jednim muškarcem seksualno napastvovao dve devojke u svom stanu u mestu Batera u Valensiji.

Prema pisanju španskih medija, Mir i njegov prijatelj su upoznali devojke u poznatom noćnom klubu, posle su zajedno taksijem došli do njegovog stana, gde se navodno dogodio seksualni napad u ranim jutarnjim časovima.

"Iako je sa jednom od oštećenih devojaka imao seks na koji je ona i pristala u jednoj od prostorija, fudbaler je drugu devojku, nakon intimnog odnosa sa njenom drugaricom bacio u bazen i napao, prvo u vodi, a kasnije i u kupatilu" pišu španski mediji.

Navodno, devojke su vidno uznemirene, polugole napustile stan.

Fudbaler oštro negira krivicu i ističe da se protiv njega vodi pristrasna i jednosmerna istraga.

profimedia0903702807.jpg
Jose Miguel Fernandez/NurPhoto/S / Shutterstock Editorial / Profimedia 
foto: Jose Miguel Fernandez/NurPhoto/S / Shutterstock Editorial / Profimedia

Odbrana fudbalera se poziva na izveštaje lokalne policije koja je izašla na mesto navodnog zločina, u kom piše kako je jedna od devojaka, koja je prisustvovala događaju, potvrdila da je navodna žrtva pristala da ode u kupatilo sa Mirom. Kasnije je mlada devojka rekla fudbaleru da se zaustavi, što je on i učinio.

"Pristala je da ode s njim u kupatilo gde su postali intimni i Rafa Mir joj je stavio nekoliko prstiju u vaginu. Rekla mu je da prestane, a on ju je poslušao i vratili su se do bazena", navodi se u prvom izveštaju lokalne policije, pišu španski mediji.

Španska Civilna garda, sa ciljem dokazivanja krivice fudbalera, ne priznaje izveštaj na kom se temelji odbrana Mira.

nohometaš zahteva da se ovo svedočenje prihvati i optužuje Civilnu gardu koja ga je ignorisala.

"Ovo je dokaz pristrasne i jednosmerne istrage Civilne garde", izjavio je advokat fudbalera.

Podsetimo, fudbaler je dva dana nakon hapšenja pušten da se brani sa slobode, a Valensija mu je dala nekoliko dana slobodno kako bi mogao da se fokusira na slučaj

Kurir sport/J.M.

Kurir TV VELIKI SKANDAL! SRPSKI FUDBALER PRIVEDEN U HOLANDIJI! Pankov proveo noć u policiji posle HAOSA u kom nije učestvovao?