Čuveni brazilski fudbaler, Daglas Kosta (33), otvorio je profil na popularnoj internet platformi za odrasle - OnlyFans.

Reč je stranici na kojoj korisnici dele eksplicitne fotografije i video snimke koji fanovi uz plaćanje pretplate mogu da gledaju.

"Pridružio sam se "OnlyFans-u" jer verujem u ovu firmu i njen potencijal da postane globalni lider. Kao OnlyFans kreator pružaću ekskluzivan sadržaj koji neće biti dostupan na društvenim mrežama. Nadam se da će ovo partnerstvo trajati i da će moji fanovi biti zadovoljni", poručio je slavni Brazilac.

Kosta karijeru započeo u Gremiju, a 2010. godine je u transferu vrednom 10 miliona evra prešao u Šahtjor za koji je odigrao više od 200 utakmica i zabeležio 38 golova i 40 asistencija. Bajern Minhen ga je kupio 2015. godine za 30 miliona evra. Odigrao je 97 utakmica za Bavarce i upisao 15 golova i 30 asistencija. Nakon toga usledila je selidba u Juventus. Godinu dana je proveo na pozajmici, a onda je klub iz Torina otkupio njegov ugovor za 40 miliona evra. Odigrao je 103 utakmice za Staru damu i zabeležio 10 glova i 21 asistenciju.

Pre dve godine odlučio je da se oproba i "preko bare", pa je jedno vreme nosio dres LA Galaksija, nakon toga se vratio u Brazil i zaigrao za Fluminense, a ovog leta otišao je u Australiju i potpisao za Sidnej.

Za reprezentaciju Brazila odigrao je 31 utakmicu i zabeležio tri gola.

Kurir sport/J.M.

Instagram Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla