Rade Krunić je u Crvenu zvezdu stigao u letnjem prelaznom roku, a kao neko ko je veliki zvezdaš zna koliko su ispunjene tribine važan faktor na svakom meču.

rade4.jpg
Www.crvenazvezdafk.com 
foto: www.crvenazvezdafk.com

Tako će biti u subotu, kada će Crvena zvezda dočekati Napredak iz Kruševca u Superligi, i proslaviti 61. rođendan Marakane.

- Naravno da se mnogo radujem i jako sam nestrpljiv da zaigram u crveno-belom dresu, s obzirom na to da ceo život čekam taj trenutak. Igrom slučaja sam igrao protiv Zvezde na proslavi 50. rođendana Marakane i sećam se sjajne atmosfere i prisustva ogromnog broja navijača. Ne sumnjam da će i ovaj put biti slično, ovo je odlična prilika da se podrži ekipa i poraste samopouzdanje za sve utakmice koje dolaze - istakao je Rade Krunić.

zvezdabodo-13.jpg
Starsport© 
foto: Starsport©

Pred crveno-belima je gust raspored utakmica.

- Ritam će sigurno biti jako težak, s obzirom na to da se ove godine igra i više utakmica u Ligi šampiona. Mi treba prevashodno da razmišljamo o narednom protivniku, i da idemo korak po korak. Delije i Marakana su uvek bili naš igrač više na terenu i siguran sam da će tako da bude i ovog puta - zaključio je Krunić.

Kurir sport

Kurir Delije koreografija 2