Pripreme za predstojeći Dejvis kup u Beogradu protiv Grčke, Novak Đoković je iskoristio da skokne do stadiona "Rajko Mitić" u poseti Crvenoj zvezdi.

Crveno-beli će u subotu od 20 časova protiv Napretka u okviru 8. kola Superlige Srbije proslaviti 61. rođendan stadiona.

"Nole je danas posetio Marakanu i došao da se uveri da je spremna za proslavu svog 61. rođendana. Vidimo se u subotu da zajedno uveličamo slavlje i bodrimo crveno-bele do nove pobede", stoji u objavi.

Ulaz na meč Zvezde i Napretka je besplatan, a navijačima je stigao poziv i od samog kluba.

"Prethodne takmičarske godine fudbaleri našeg tima su odneli pobedu nad ekipom Novog Pazara od 2:1 u okviru šestog kola prvenstva. Meč je odigran 2. septembra, dan nakon zvaničnog datuma otvaranja naše Marakane, koje je obeleženo 1. septembra davne 1963. godine. Na tribinama je 23.000 gledalaca bodrilo crveno-bele do trijumfa, koji su golovima uveličali Aleksandar Dragović i Gelor Kanga. I po ko zna koji put su na veličanstveni način obeležili rođendan najvećeg srpskog stadiona i kuće svih zaljubljenika u 'crveno-bele' boje. Prelepa koreografija na severnoj strani stadiona je dala posebnu notu rođendanskom slavlju, a performans u 60. minutu utakmice je ukazao na simboliku godina postojanja stadiona "Rajko Mitić"", navodi se na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Kurir sport