Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ isprozivao je "između redova" jednog od najboljih igrača BIH Anela Ahmedhodžića zbog odluke da više ne igra za reprezentaciju.

Podsetimo, velika bura podigla se u komšiluku kada je igrač Šefild Junajteda javno poručio da više neće igrati za Bosnu jer se "cela zemlja okrenula protiv njega, njegove supruge i sina".

Nakon njegove objave izbio je žestok skandal. Otac ga se javno odrekao i počeo da iznosi prljav veš iz privatnog života, pa je porodica Ahmedhodžić dospela u žižu javnosti.

Povodom skandala koji potresa Bosnu oglasio se i bivši reprezentativac Ognjen Vranješ.

Nije pomenuo Anela, ali je bilo jasno kao dan da je poruka koju je napisao upućena upravo njemu.

screenshot-4.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

"Nekad se ovako igralo, a danas sve maneken do manekena, čast izuzecima", napisao je Vranješ na svom Instagram storiju. I odjednom, sve veliki igrači, pa niko neće da igra za reprezentaciju", napisao je Vranješ.

Posebnu pažnju izazvao je izbor pesme koju je objavio bivši reprezentativac BIH uz svoj stori. Naime, Vranješ je odabrao čuveni hit "Samo za tvoje oči" srpske pevačice Jelene Karleuše sa kojom je svojevremeno bio u centru skandala.

Tako je Karleuša, ni kriva ni dužna, na kraju završila u bosanskom rijalitiju.

Podsetimo, pre nekoliko godina se spekulisalo da Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša imali ljubavnu aferu dok je pevačica bila u braku sa srpskim fudbalerom Duškom Tošićem.

Kurir sport/J.M.

Kurir televizija VRANJEŠ O UCENAMA: Jedan fudbalski menadžer me je zvao jer je hteo da namesti utakmicu! KURIR TELEVIZIJA