Fudbaler iz BiH Anel Ahmedhodžić u centru je pažnje javnosti zbog svađe sa ocem Mirsadom, navijačima BiH i odbrane časti svoje superuge Marijane.

profimedia0903797940anel2.jpg
Jez Tighe/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia 
foto: Jez Tighe/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznato je da je Anel Ahmedhodžić napustio reprezentaciju BiH tokom septembarskog ciklusa Lige nacija, jer je bio povređen, a selektor Sergej Barbarez je na konferenciji za medije kazao da nije bio oduševljen njegovim radom i zalaganjem na treninzima.

mirsad2.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Otac Mirsad Ahmedhodžić uključio se u celu priču, javno isprozivao sina zbog reprezentacije, ali i supruge Mirjane. I tada je nastao pravi lom. Ređali su se skandali, jedan za drugim. Međutim, ako je suditi po komentarima jasno je da je većina ljudi uz Anela i Mirjanu, da ocu poručuju da se smiri i pusti mlade da žive.

Mirsad Ahmedhodžić je tokom rata u bivšoj Jugoslaviji bio pripadnik Armije BiH. Posle oružanih sukoba preselio se u Švedsku, u Malme, gde je Anel i rođen. Otac nije bio od početka za vezu sa Marijanom Mašić, koja je iz Crne Gore. Nije ga ni odobrovoljila njena promena vere, kada je prihvatila islam.

Marijana Mašić je tom prilikom odlučila da uzme i muslimansko ime Nisa.

- Odlučila sam da pređem na islam, ne samo zbog ljubavi prema Anelu. Najveći razlog je taj što je islam lepa i tačna vera. To sam učinila zbog sebe, da živim na najbolji mogući način. I to je dovoljno reći o ovoj temi - rekla je Marijana za "Avaz" prošle godine.

Anel Ahmedhodžić i njegova supruga Mirjana imaju sina Isaka, a uskoro bi trebalo da se ponovo ostvare kao roditelji, jer je ona trudna.

Kurir sport

Kurir televizija Navijači jedva pustili Novaka Đokovića da prođe