Fudbalski reprezentativac Engleske Trent Aleksander-Arnold prošao je kroz velika iskušenja u karijeri dok je bio u vezi sa Ajris Lou.

profimedia0896204631trent.jpg
CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
foto: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njih dvoje bili su srećno zaljubljeni nekoliko meseci, a onda je došlo do raskida. Ajris Lou je ćerka poznatog engleskog i holivudskog superstara Džada Loua. Manekenka i fudbaler prekinuli su vezu, a njihovi prijatelji otkrili su razloge ove odluke.

Trent Aleksander-Arnold početkom leta počeo je da izlaziu sa Ajris Lou. U isto vreme bio je na pripremama sa reprezentacijom Engleske, a onda i na Evropskom prvenstvu. Mediji su mu zamerili na lošoj igri, a komentatori su isticali da nije fokusiran i koncentrisan na utakmice.

profimedia0894522156trent2.jpg
DIGGZY - JESAL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: DIGGZY - JESAL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Trent Aleksander-Arnold i lepa Ajris upoznali su se tokom snimanja za jednu reklamu. Fudbaler Liverpula se zaljubio i njih dvoje su vrlo brzo uplovili u vezu. Nisu skrivali svoja osećanja od medija, a u julu su viđeni kako zajedno letuju na Karibima i Barbadosu. Međutim, njihova ljubav nije potrajala.

Najveći tabloid na Britanskom ostrvu "San" objavio prekid veze i otkrio razloge. Navodno su se oboje hteli da se fokusiraju na vlastite karijere.

- Životi su im postali vrlo zauzeti i nisu imali vremena za sebe. Trent ima gust raspored ispunjen fudbalskim utakmicama, a Ajris radi po celom svetu - rekli su zajednički prijatelji za list "San", ističući da je Ajris "žena od karijere".

Dodali su i da su se ljubavnici razišli prijateljski. Trent Aleksander-Arnold odigrao je tri utakmice ove sezone u Premijer ligi. Pre tri godine njegova tržišna vrednost iznosila je 110.000.000 evra, a sada je za 40 miliona manja. Ovom 25-godišnjaku ugovor sa Liverpulom ističe u junu sledeće godine i pitanje je da li će ostati na stadionu Enfild.

Kurir sport

Kurir Navijači Španije