Poznaju se znam da on stvarno želi da potpiše za Crvenu zvezdu. Iskren je i pravi zvezdaš. Njegov dolazak bi nam pomogao ove sezone

Iskren poziv prijatelju.
Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš voleo bi da novi član crveno-belih postane Miloš Ninković. Njih dvojica se odlično poznaju iz reprezentacije Srbije. Dok je „orlove“ vodio Radomir Antić, zajedno su igrali u veznom redu i bili zaslužni za plasman na Mundijal u Južnoj Africi.

Fale pojačanja

- Nine bi nam mnogo značio! Ali baš mnogo. Ne preterujem. Bilo bi mi lakše uz njega da igram. Znam da on stvarno želi da dođe u Crvenu zvezdu. Iskren je i pravi zvezdaš - rekao je Milijaš i dodao:

- Njegov dolazak bi nam pomogao. Naravno, uz još nekoliko pojačanja. Evo, stigao nam je Nikola Mijailović. Očekujemo još kvalitetnih igrača.

Dobili obećanje

Milijaš je vrlo dobro upoznat sa uslovima koje je Ninković postavio pred čelnike Crvene zvezde Nebojšu Čovića i Slavišu Kokezu, a obznanio ih u Kuriru pre dva dana.
- Nine je dugo godina igrao u inostranstvu. Zna šta znači kad je igrač zadovoljan. Rekao je lepe stvari koje su na mestu. Uprava Crvene zvezde je nama dala lepa obećanja u koja ne sumnjam.

Nenad Milijaš ima dve duple krune s Crvenom zvezdom. U novoj sezoni želi sve to da ponovi.
- Ove sezone deset puta više bi mi značilo da osvojimo titulu nego kad sam prvi ili drugi put to uradio. Mislim da je vreme da uzmemo titulu. Da bi se to desilo, moramo biti jaki na terenu, ali i van njega - zaključio je Milijaš.

Iščekuju ga... Miloš Ninković

Titula pre Kine

Nenad Milijaš ima ugovor s Crvenom zvezdom, ali zbog finansijski dobre ponude čelnici mu neće praviti problem da napusti Marakanu.
- Srećan sam u svom klubu. Više volim titulu s Crvenom zvezdom nego da za dobre pare odem u Kinu!

Sa Pinto nas je iznenadio

Nenad Milijaš otkriva koliko su igrači Crvene zvezde bili iznenađeni kad im je bivši trener Rikardo Sa Pinto rekao da napušta klub.
- Iznenadila nas je njegova odluka! Imali smo odličan odnos. Ali, opet, razumem ga. On je stranac i profesionalac koji je došao da radi za platu - otkrio je Milijaš.