Gotovo u neverici španska javnost primila je vest da je mladi fudbaler i zvezda Reala iz Madrida Endrik odlučio da se oženi u 18. godini!

profimedia-0906279432endrik1.jpg
Revierfoto / imago sportfotodienst / Profimedia 

Brazilac je u julu postao punoletan, a u brak je stupio 16. septembra. Endrik je odlučio da oženi tri godine stariju manekenku iz Brazila Gabrijelu Mirandu. Nju na društvenim mrežama prati više od milion ljudi. Njih dvoje su bili u vezi nepunih godinu dana, pre nego što su stupili i brak.

Kraljevski klub kaparisao je Endrika kada je imao 16 godina, još u decembru 2022. kada ga je platio 37.000.000 evra. Ukoliko fudbaler ostvari sve bonuse za koje su se dogovorila dva kluba, ceo transfer mogao bi da iznosi i neverovatnih 60.000.000 evra.

- Tako više nisu dvoje, nego jedno telo. Stoga ono što je Bog sastavio niko ne može da rastavi - citirao je reči apostola Mateja i napisao na društvenim mrežama mladi Endrik, uz fotografije sa svojom suprugom i opis:

- Napokon smo se uzeli.

Uskoro bi mladi Endrik mogao da postane i otac, jer je to najavio pre nekoliko meseci, u jednom intervjuu, kada je imao poruku za svoje roditelje, koji su se protivili njegovoj vezi sa Gabrijelom.

- Rekao sam majci i ocu, da želim se ostvarim kao roditelj dok sam mlad. Da gledam svoju decu kako rastu i sa njima imam čvrstu vezu.

Zanimljivo, mladi Endrik, iako tinejdžer, nije poput svojih vršnjaka pobornik noćnog života. Gotovo da ga novinari i paparaci nikada nisu videli u nekom od velikog broja klubova u Madridu. Porodično okruženje je ono što on želi i ono što mu prija. Supruga Gabrijela mu daje stabilnost van terena, a pred mladim napadačem tek počinje karijera.

Mladi fudbaler se ne obazire na komentare koje dobija na društvenim mrežama, a koji se tiču Gabrijele. Mnogi pišu da je trebalo da posluša roditelje i ne žuri u brak, jer je Gabrijela sa njima samo zbog miliona koje ima na računu.

Kurir televizija U ČEMU JE ZAKAZALA REPREZENTACIJA SRBIJE NA EP? Stručnjaci nemaju dilemu: Imamo odlične igrače, ali nemamo sistem