Pobedom nad Jedinstvom iz Uba u gostima ekipa Radničkog iz Niša preskočila je na tabeli Partizan i stigla do šeste pozicije sa 12 bodova.

Posle prve pobede u gostima trener Nikola Drinčić je pohvalio svoj tim, ali su se na društvenim mrežama pojavile insinuacije da je Drinčić prozvao upravu kluba.

Stoga je Drinčić dan kasnije morao dodatno da pojasni svoju izjavu.

- U kontekstu moje izjave koju su pojedinci pogrešno razumeli, želim da naglasim da čestitku mojim igračima na sjajnoj igri, treba shvatiti u kontekstu poštovanja prema njihovom trudu i radu koji su uložili, ali to ne znači i negiranje značaja rukovodstva kluba, baš naprotiv. Uostalom, ja sam i kao igrač bio ispoštovan od strane ove uprave i srećan u Nišu. To je i bio jedan od glavnih razloga što sam i prihvatio poziv istih tih ljudi da kao trener predvodim Radnički. Kao i pre šest godina, tako i danas, imam odličnu saradnju sa njima i mogu da kaže sve najbolje o predsedniku, upravi kluba, kao i o svim zaposlenima - navodi se na društvenim mrežama Radničkog.

Drinčić je naglasio da ima odličan odnos sa ljudima iz uprave.

- Prvi čovek kluba Ivica Tončev mi je pružio sve što sam tražio, čak i više, da bi mogli da Radnički vratimo na stare staze slave, što polako već i činimo. Čini mi se da pojedincima ne odgovaraju dobri rezultati Radničkog i da pogrešnim i pomalo zlonamernim tumačenjima žele da naruše odnose u klubu. Ovom prilikom im kažem da neće uspeti u tome. Ja sa članovima uprave, predsednikom i svim zaposlenima u klubu imam odlične poslovne, pa i prijateljske, odnose. Ponavljam, u Radničkom sam prezadovoljan i nadam se da ćemo zajedno sa članovima uprave kluba nastaviti kao i do sad i da ćemo beležiti sve bolje rezultate, što Radnički i Niš svakako zaslužuju - poručio je Drinčić.

Kurir sport

FSS Dragan Stojković Piksi na Radnički Gzira