Svi događaji
Od najnovijeg
13:34

Divan čovek - Ranko

Ranko Janjanin je jedan divan čovek, jako skroman i izuzetno sam srećan što će sutra da bude na stadionu. Radujem se što ću da ga vidim...

13:31

Neće tu biti iznenađenja...

Ne mogu da ulazim u taktiku njihovog trenera. Njima ništa ne znači da li igraju kod kuće ili na strani. Niti oni mogu nas da iznenade nešto posebno, niti možemo mi njih. Mislim da smo mi dosta dobri na fizičkom planu. Intenzitet u Evropi je mnogo veći nego u našoj ligi, ali pohvalno je da je naša liga mnogo kvalitetnija nego pre. 

13:27

Hvala državi - ne plašim se nikoga!

Ne mislim da u fudbalu neko treba da se sveti, pa ni Nemanja Radonjić protiv Benfike. Videćemo to", rekao je Milojević: "Isto pitanje pred Liverpul ste me pitali, da li sam se uplašio jer su pobedili Maribor 7:0. Pa šta, da izgubimo šest razlike? Šta će se desiti? Treba da pričamo da je ovo čast za Crvenu zvezdu, ne kao da je uspeh Vladana Milojevića. bili smo šampioni Evrope, ali 1991. godine. Kaskamo od tada. Pre nekoliko dana sam gledao strašne stadione Karađorđe, u Lučanima, tri stadiona koje je napravila država. Hvala državi što daje da budemo konkurentni. Ja mogu da odgovorim kontra pitanjem o budžetima, ali neću. Nije ovo David protiv Golijata. Vidimo i tu na primer neku Alijanc arenu, pa i njima je neko mora da pomogne da se to sagradi. Kaskamo mnogo, ali evo imamo sada ta tri stadiona. Imate mnogo timova ih tih jakih liga koji nisu uspeli da dođu ovde gde smo mi. Ne plašim se nikoga, niti se plašim bilo kakvog rezultata. 

13:20

Duarte: Daćemo 200 odsto

Želimo da damo sve od sebe i da takmičenje počnemo pobedom protiv jednog moćnog rivala. Sve ekipe koje doću na Marakanu osećaju ogroman pritisak zbog neverovatnog ambijenta koji prave navijači. To moramo da iskoristimo kao prednost.

13:15

Problemi sa povredama

Utakmica će tražiti mnogo veliki intezitet, imamo igrače koji su tek stigli... Polako se integrišu, nije to toliko jednostavno. Iz tog razloga ćemo videti sutra kakva je situacija i na koga možemo da računamo.

zvezda-press-52459.JPG
Starsport / Kurir 

13:13

Favoriti?!

Neću da pričam o tome. To nije moja filozofija i to neću nikada da radim. Da li će ko osvojiti bodove ili ne, to su priče za novinare. Igračima tražim da veruju u sebi i imaju potpuno samopouzdanje. Igramo protiv jedne ogromne Benfike, daćemo sve od sebe, trudićemo se da odradimo posao na najbolji mogući način.

13:10

Duarte: Ogromna razlika...

Ogromna je razlika između srpske i portugalske lige. Nivo takmičenja je drugačiji, stadioni, infrastruktura, ali pre svega ostali svi klubovi. Između Zvezde i Benfike, ne, tu nema razlike, jer su veliki klubovi. Kod ostalih je ta razlika.

duarte1.jpg
Www.crvenazvezdafk.com 

13:07

"Problemi"

Imamo mali problema, videćemo sa kojim timom ćemo sutra da izađemo na teren. Čeka nas jedan veliki rival, Benfika, to je veliki klub. Ne bih rekao da su u krizi. Očekujem dobru utakmicu protiv fenomenalnog protivnika.

13:05

"Ponosan sam na plasman u Ligu šampiona"

Srećan sam zbog svega što smo učinili.  Ovo je nova era evropskog fudbala, srećan sam što je Crvena zvezda deo nje. Spremamo se kao i za svaki meč. Potrebno je da uživamo u ovakvim utakmicama.

13:02

Krećemo

Vladan Milojević se obraća javnosti.

12:35

Biće puna Marakana

Stadion "Rajko Mitić" će da bude ispunjen do poslednjeg mesta, što znači da će Zvezda uz sebe imati blizu 50.000 navijača.

12:33

Ogromno interesovanje

Veliki broj predstavnika medija iz Srbije i Portugala došao na konferenciju