Omladinci Crvene zvezde porazom su otvorili svoju epizodu u Ligi šampiona za mlade.

Danas je od izabranika Nenada Milijaša bila bolja Benfika, koja je u glavnom gradu Srbije slavila pobedu rezultatom 2:1.

Najbolji igrač na današnjoj utakmici bio je Gustavo Varela koji se dva puta upisao u strelce, najpre u 13. a potom i u 51. minutu. Jedini gol za crveno-bele postigao je Andrija Maksimović u 57. minutu.

Benfika je danas bila bolji rival, uspeli su crveno-beli preko Maksimovića da se vrate u igru, potom i pokušali da dođu do izjendačenja ali u tome nisu uspeli.

Www.crvenazvezdafk.com Omladinci Crvene zvezde izgubili od Benfike

Igrao se 73. minut kada je Crvena zvezda imala možda najbolju priliku na današnjoj utakmici. Tada je golman gostujućeg sastava pogrešio, Kostov je presekao loptu i pokušao da lobuje Voitinovičijusa, ali je to loše uradio da bi lopta samo završila u rukama Litvanca.

Portugalci su nakon toga stali na loptu i smirili tempo igre, a istakao se sjajni golman Vuk Draškić, koji je nekoliko puta sjajno intervenisao i pobrinuo se da poraz ne bude ubedljiviji.

U narednom kolu Crvena zvezda gostuje Interu, dok će Benfika na svom stadionu ugostiti Atletiko Madrid.

Podsetimo, ovo je bila sjajna uvertira za večerašnji spektakl A selekcija srpskog i portugalskog sastava koji je na programu u 18.45.