Di Marija je pomogao svom timu da na stadionu Rajko Mitić u Beogradu u četvrtak uveče, u okviru prvog kola Lige šampiona, zabeleži pobedu nad Crvenom zvezdom rezultatom 2:1.

Velikan iz Portugala je na poluvremenu imao prednost od dva gola, a zatim je u drugom delu uspeo da se odbrani i sačuva pobedu. Iskusni Argentinac je otkrio da je ekipa imala probleme u noći uoči utakmice.

"Da, znali smo da će biti teško. Tokom noći su bili vatrometi, pa nismo mogli da spavamo, znali smo da će biti teško. Ali odigrali smo odličnu utakmicu, radili smo dobro, znali smo da ćemo trpeti pritisak i tako je i bilo. Ali bliži smo nego ikad i sve ide dobro", rekao je Di Marija.

WhatsApp Image 2024-09-19 at 8.14.14 PM (1).jpeg
Nemanja Nikolić 

Iskusni fudbaler je proglašen igračem utakmice.

"Zadovoljan sam nagradom, ali najvažniji su naši navijači i tim. Pokušaćemo da nastavimo ovako do kraja sezone. Radimo na isti način, teško je objasniti šta se tačno promenilo, ali je ovako... Pre smo šutirali i lopta nije ulazila, sada uvek ulazi, to je razlika“.

Upitan je da li je vreme da počne nova era za Benfiku.

"Nadajmo se... Imali smo dve dobre utakmice, primili smo gol koji nismo želeli, ali moramo nastaviti da radimo na poboljšanju", zaključio je Di Marija.

Kurir sport

 Bonus video:

Kurir Atmosfera na Marakani uoči meca