Tužna vest u porodici bivšeg reprezentativca Srbije Miloša Krasića. Njegov otac Veljko je preminuo, a informaciju je potvrdila supruga Miloša Krasića - Mirjana Krasić. Ona je na društvenim mrežama podelila zajedničku fotografiju sa Veljkom uz tužnu vest za celu porodicu.

"Zbogom divni moj svekre. Voli vas vaša Mirka najviše", napisala je Mirjana Krasić koja je inače dugogodišnja supruga Miloša Krasića.

1432393.jpeg
Printscreen 

Veljko Krasić je ostao upamćen i po tome što je pomagao narodu na Kosovu i Metohiji, odakle je inače rodom. Zna se i da je Miloš Krasić (rođen 1984. godine u Kosovskoj Mitrovici, gde je živeo sve do tinejdžerskih dana) poput njega zadržao "humani gen", tako da je i sam učestvovao u brojnim humanitarnim akcijama o kojima nije previše želeo da govori, a koje je podržavao i ponosno isticao njegov otac.

Pamti se i da su se Krasićima zahvalili iz Zdravstvenog centra Kosovska Mitrovica zbog najsavremenije opremljenog vozila u vrednosti od 20.000 evra. Zbog toga je otac našeg slavnog fudbalera istakao da je ponosan "što je doživeo dan, da njegov sin bude tako uspešan da može da pomogne i da se oduži svom gradu i svojim sugrađanima".

Miloš Krasić je tokom karijere igrao za Rudar iz Kosovske Mitrovice, potom Vojvodinu, CSKA, Juventus, Fenerbahče, Bastiju i Lehiju Gdanjsk u kojoj je završio karijeru 2018.

Kurir sport / Mondo