Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali Partizan u 174. večitom derbiju odigranom na stadionu u  Humskoj rezultatom 4:0.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je svoje impresije posle meča.

"Odigrali smo dobru utakmicu, ispoštovali plan iz svlačionice. Čestitam svojim igračima i igračima oba tima na fer i korektnoj borbi", rekao je kratko Milojević.

Ovo je bila prva pobeda Zvezde u Humskoj od 2016 godine,a i prva pobeda Vladana Milojeviča kao trenera crveno-belih na stadionu u Humskoj

Potom je govorio i na  konferenciji za medije.

"Cilj nam je bio da kontrolišemo utakmicu, da imamo pas, drugi gol je došao u pravo vreme i prelomilu utakmicu. Da li je velika razlika,neću da ulazi u to. Nije lako ovde uopšte igrati, a kamoli pobediti.

Pohvalio je mladog Maksimovića.

"Imamo dosta mladih igrača, oni igraju omladinsku Ligu šampiona, što mnogo pomaže. Mali "Mesi" nije  dobio  šansu zato što ima 17 godina, nego zato što je zaslužio. Ovo je pravi put i treba tako da nastavi.

Imao je poruku za navijače i medije

Partizan je igrao sa ozbiljnim Dinamom Kijevom koji je nivo Lige šampiona. Mi smo kvalifikovali, ali da li ste ljudi svesni sa kim mi igramo. Benfika, Inter, Barselona. Nama je trebala jaka utakmica, zahtevna, bez obzira na rezultat. Ovo je samo jedna pobeda u derbiju idemo dalje i ništa više, zaključio je Milojević.

Kurir sport