Četiri gola u mreži najvećeg rivala i to u gostima bili su i više nego dovoljan razlog za veliko slavlje u redovima aktuelnog šampiona.

Nekoliko minuta nakon što je sudija Novak Simović označio kraj utakmice fudbaleri Zvezde su se sa terena prebacili na atletsku stazu ispred severne tribine gde su slavili trijumf sa navijačima.

Zanimljivo je da je utakmicu sa severa zajedno sa Delijama gledao Marko Gobeljić, nekadašnji član ekipe iz Ljutice Bogdana koji je prošlog leta napustio Crvenu zvezdu nakon šest godina.

Na inicijativu Gelora Kange Gobeljić je sišao sa ograde na severnoj tribini i pridružio se nekadašnjim saigračima, ali i onima koji su u međuvremenu stigli u klub.

Tako je fudbaler koji danas igra za OFK Beograd slavio pobedu Crvene zvezde u derbiju, a u jednom trenutku čak i vodio navijanje Delija, a dobio je i skandiranje "Gobelja, Gobelja, Gobelja...".

Gobeljić je odigrao 188 utakmica za Crvenu zvezdu, na njima je postigao 11 golova uz 22 asistencije. Ove sezone je za ekipu sa Karaburme igrao na osam mečeva Super lige Srbije.

Kurir sport

 Bonus video:

MONDO Podrška za igrače Partizana