Nakon šokantnog poraza u večitom derbiju, trener Partizana Aleksandar Stanojević je podneo ostavku na tu funkciju.

Podsetimo, Crvena zvezda je juče u Humskoj ulici deklasirala večitog rivala ubedljivim rezultatom - 4:0.

Dan nakon toga, usledile su promene u Humskoj ulici.. Ceh za katastrofalno stanje u klubu nakon teškog poraza od Crvene zvezde prvi je platio Vanja Radinović koji je smenjen sa pozicije direktora omladinske škole crno-belih.

Nakon toga, Humsku ulicu napušta i Stanojević, koji je svoju odluku saopštio čelnicima kluba i sportskog sektora koji će danas raspravljati o tome!

Aleksandar Stanojević se ovog puta na klupi Partizana zadržao četiri meseca... U junu je došao kao spasilac, mnogi su verovali da će iskusni trener moći da ponovi uspehe iz prošlosti, ali to se nije dogodilo.

Aleksandar Stanojević, Partizan, Grobari
@starsport Aleksandar Stanojević, Partizan, Grobari

Navijači Partizana su već duže vreme kivni na Stanojevića, a juče su ga i povredili posle derbija. Grobari su zasuli topovskim udarima trenera crno-belih dok je izlatio sa terena po završetku 174. večitog derbija.

Tu nije bio kraj, potom su navijači Partizana razbili staklo na svlačionici crno-belih, a tom prilikom je staklo povredilo lice trenera Partizana, koji se na konferenciji za medije pojavio sa flasterom na čelu i povredom na nosu. Navijači su prethodno tokom utakmice u više navrata skandirali "Stanoje odlazi".

- Nezadovoljni navijači su razbili staklo, pogodilo nas staklo, raseklo me, nije bilo fizičkog obračuna. Staklo se razbilo, imali smo krvi. Malo je neprijatno da ne pravimo neki teatatr ili nešto - rekao je Stanojević na konferenciji.

Stanoje1.jpg
Www.partizan.rs 

Crno-beli su u sedam odigranih utakmica sakupili 11 bodova, koliko i osmoplasirana Vojvodina. Doduše, Partizan ima dve zaostale utakmice, ali je već sada u septembru teško očekivati da crno-beli mogu da se umešaju u borbu za titulu pošto zaostaju već 11 bodova za Crvenom zvezdom, uz utakmicu manje.

Kurir sport