Boško Đurovski cenjen je i poštovan među navijačima Crvene zvezde. Uvek je slovio za odanog Zvezdinog vojnika, a tako se ponašao kao fudbaler, a onda i kao trener.

djurovski-bosko-18.jpg
Starsport 

Crvena zvezda je za Boška Đurovskog uvek bila svetinja i nikada nije želeo da uđe u bilo kakav sukob sa klubom, za razliku od brata Milka koji je kao dete crveno-belih 1986. godine napravio izdaju i prešao u Partizan. To mu navijači Crvene zvezde nikada nisu oprostili.

Nekoliko dana pred 174. večiti derbi Boškov mlađi brat Milko Đurovski hrabro je rekao da će Partizan pobediti Zvezdu. Na kraju, bilo je ubedljivih 4:0 za Crvenu zvezdu.

- U Americi sam. I odmah mi je Zvezdan Terzić prosledio taj intervju. Znate šta sam mu odgovorio. Bože, oprosti mu, one zna šta priča! Evo, da vam prosledim i poruku koju sam poslao Terzi - ekskluzivno nam je otkrio Boško Đurovski.

20240924_135912.jpg
Privatna Arhiva 

Boško Đurovski boravi u Americi u gradu Detroitu.

- Došao sam ovde na poziv Makedonske pravoslavne crkve koja slavi 50 godina postojanja. Iskoristiću priliku da tokom boravka u državi Mičigen napravim dvodnevni mini kamp za decu. Mnogo je Srba i Makedonaca ovde i svi oni vole Zvezdu. Poneo sam i poklone, pa ću deci podeliti dresove i majice Crvene zvezde - objasnio je Boško Đurovski.

Kurir TV KAŽU DA SMO NAJLUĐI U ISTORIJI! Đurovski: Brazil nije ono što je bio! Imamo hitrost i brzinu u NAPADU tamo gde su oni slabi