Debakl u 174. večitom derbiju, kao i neuspesi u poslednja dva i po meseca, koštali su Aleksandra Stanojevića mesta trenera Partizana.

Stanojeviću je posebno teško pala prozivka navijača "Stanoje odlazi", koja se posle meča pretvorila i u povrede izazvane polupanim prozorima na svlačionicama.

Crno-bele očekuje grčevita borba da se vrate u pobednički ritam i tako ne ispuste priključak u borbi makar za drugo mesto. A već u nedelju ih čeka gostovanje drugoplasiranoj Mladosti u Lučanima, koja igra sjajno predvođena Nenadom Lalatovićem.

Ko će naslediti Stanojevića? Čini se da klub iz Humske nema mnogo vremena na raspolaganju da pronađe rešenje za više nego stresno radno mesto.

Iako se šuška da bi i u upravi moglo da dođe do promena i da Ljajić preuzme predsedničku ulogu, jasno je da Partizan ne bi mogao previše da čeka.

Dodatni problem po crno-bele je taj što su u prethodnim godinama "potrošili" mnoga imena na klupi.

Od 2017. godine i poslednje titule sa Markom Nikolićem, na klupi ekipe iz Humske sedeli su Miroslav Đukić, Zoran Mirković, Savo Milošević, Ilija Stolica, Gordan Petrić, Igor Duljaj, Albert Nađ. Pošto je Aleksandru Stanojeviću ovo bio treći mandat na klupi Partizana, nije isključeno da i neko od pomenutih ponovo preuzme ekipu.

Pitamo vas, koga biste voleli da vidite na klupi Partizana: da li nekog od trenera koji su već vodili ekipu, neko novo ime, ili možda Stanojević ipak treba da ostane.

Anketa

Ko treba da preuzme klupu Partizana?

Kurir sport